Home » Wanda en Kim hebben een eliminatie plan, loopt Mexx gevaar?

Wanda en Kim hebben een eliminatie plan, loopt Mexx gevaar?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Wanda en Kim op de slaapkamer een spelletje zitten te spelen komt Isaac ook even naar de slaapkamer. Wanda begint over de komst van een eventuele eliminatie. Wanda en Kim hebben zitten denken over een stem plan.

Isaac zegt Wanda, stel de zoemer gaat nog een keer voor een eliminatie wat vindt jij dan wijsheid? Ik ben even het spoor bijster. Ik ook antwoordt Isaac, dan moet het weer opnieuw. Of een re-shuffle of je houdt het bij het laatste. Wanda antwoordt dat ze ook al zaten te denken kun je niet een Mexx erop zetten? En als het twee namen moeten zijn knal je ze (Mexx & Eunice) er alle twee op. Isaac is van mening dat iedereen meegaat. Iedereen is het helemaal zat voegt Wanda eraan toe. Isaac benadrukt dat die andere groep ook mee zal gaan. Ik zat net met Esther te praten, zij hoort bij dat kleine groepje en zij gaan daar wel mee in. Volgens Kim ergert iedereen zich ook kapot aan hun. Bij Mexx zijn dat ook de mensen waarmee ze goed is he merkt Wanda op. Ook al denkt ze dat Babette en een Wendy bij haar zijn, dat is ook niet zo he. Mexx is schijt irritant en Martin ook gaat Kim met een zucht verder. Wanda is het daar ook mee eens. Beide doen niet veel tijdens opdrachten. Isaac denkt dat het geen gek idee is. Wanda weet zeker dat Mexx het niet gaat halen, mentaal en lichamelijk niet. Daarom hebben ze ook geluk gehad antwoordt Isaac.Je zou eigenlijk haar bij één iemand naar voren moeten en bij een dubbelen hem (Martin) erbij. Kim stelt voor dat Isaac een beetje pols hoogte moet nemen. Dan doen wij dat ook.  Kenzy, Marciano en Bern willen haar sowieso weg. Isaac weet het ook wel, er zijn er heel veel al klaar met hun. Ik weet zeker dat 90 procent van de loods dat denkt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.3]

1 Reactie

Cisca 26 januari 2023 - 12:04

Ik dacht dat ze overdag niet meer in de slaapkamers mochten zijn en nu lees ik dat die twee een spelletje in de slaapkamer doen. Is dit nu het beruchte METEN MET TWEE MATEN ????? Zoe mocht niet in de slaapkamer en hun , en later Isaak wel ? Vreemd, heel vreemd !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter