Home » Gert-Jan verlaat definitief een jaar van je leven

Gert-Jan verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan heeft de eliminatieopdracht niet gehaald. Dit betekent dat hij een jaar van je leven moet verlaten. Na de nodige knuffels gaat hij nog even douchen. Daarna is het tijd om spullen te pakken, ook wil hij iedereen die op hem gestemd heeft in de slaapkamer hebben. Daar spreekt Gert-Jan iedereen toe.

Ik wil even een ding zeggen begint Gert-Jan. Ik waardeer dat jullie het vertrouwen hebben gehad in mij. Dat doet mij echt heel goed en dat steunde mij ook om de proef te spelen. Toen ik de proef zag dacht ik wel dit is een moeilijke. Maar angst mag niet regeren. Ik heb geen spijt, ik heb het spel willen spelen. Ik heb proberen te laten zien wie ik ben. Ik heb met jullie afzonderlijk gesproken, ik heb een onwijs mooie tijd hier gehad. Blijf als het kan bij elkaar, dat is belangrijk. Laat elkaar niet vallen. De managersverkiezing, zorg dat Sasha het word. Als Rupert het wordt die staat onder invloed van de andere groep en Isaac. Dan gaan jullie een klote maand te gemoed, geloof mij. Blijf bij wat je wilt en denk daaraan. Het zijn slangen bij elkaar, die moet je hier niet laten regeren. Ik vind het jammer om weg te gaan maar ik heb er geen spijt van en ben ook wel trots op mijzelf. Ik ben nog trotser als jullie bij elkaar blijven en vechten. Dat is nu echt belangrijk. Dan gaan de anderen jongens het overnemen.

Gert-Jan gaat daarna richting de loods. Hij heeft nog een woordje voor de groep. Mijn tijd zit erop begint hij. Een trainer heeft mij altijd geleerd bij het voetballen, vijf minuten voor tijd moet je toeslaan bij je tegenstander. Dan gaan ze de rust in met een slecht gevoel. Dat was ook een beetje het idee wat ik in mijn kop had zitten. Woorden schieten te kort, ik heb echt genoten hier van heel veel dingen. Ik heb heel veel mooie momenten hier meegemaakt, momenten die ik de rest van mijn leven niet ga vergeten. Ik heb hier mensen ontmoet waarvan ik hoop dat ik die de rest van mijn leven niet ga vergeten. Een aantal van jullie ga ik hier buiten nog wel zien, ook een aantal niet. We hebben het hier met elkaar moeten doen, ik heb gevraagd aan een aantal mensen om op mij te stemmen. Ik heb geen spijt, ik heb geen angst, ik heb gestreden. Het was mij niet gegund vandaag, ik ga jullie blijven volgen. Ik ben benieuwd wie de winnaar wordt. Blijf wie je bent, blijf bij jezelf. Probeer je niet anders voor te doen. Tegen mijn neefjes heb ik ook gezegd dat ze bij zichzelf moeten blijven vervolgd hij emotioneel. Ik heb gezegd dat ik hierheen ging dat ik mijzelf zou blijven. Ik ga als mij zelf, wel wat lichter. Babette bedankt voor de tijd voegt hij eraan toe. Maak er wat van met elkaar.

Babette valt Gert-Jan huilend in de armen. Enige tijd knuffelen ze, beiden zijn emotioneel. Wendy en Zoë volgen ook al snel. Babette wil dat Gert-Jan tegen zijn moeder zegt dat ze langs komt als ze eruit is. Bedankt voor alles snikt ze. Na de nodige knuffels is het tijd om te vertrekken. De poort is alleen op slot… Al snel gaat deze open en Gert-Jan stapt de poort uit. Hij zwaait nog een keer, jongens bedankt! Het avontuur van Gert-Jan in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.2]

15 Reacties

LG 27 februari 2023 - 12:23

Bey bey.. on2the next

Beantwoord
Rina 27 februari 2023 - 14:02

Jammer.boontjekomt.loonje.

Beantwoord
Mees Meijer 27 februari 2023 - 14:07

Gert-Jan was een goed mens, maar naar mijn mening had ie wel beetje last van hoofdpersoon syndroom en dat heeft om uiteindelijk de das om gedaan

Beantwoord
Larsxs 27 februari 2023 - 18:53

Gelukkig is hij weg met zn achterbakse grote mond.hopleijk is Wanda de volgende.

Beantwoord
Silvia 27 februari 2023 - 21:02

Eindelijk weg die stiekemerd en nu Wanda nog !

Beantwoord
Eleonora 28 februari 2023 - 06:07

Jammer G J eruit.
Ik hoop dat Wendy en Babette over blijven en Babette als winnares eruit komt

Beantwoord
Roger 28 februari 2023 - 17:09

Eindelijk weg..nu nog wanda

Beantwoord
RHD 1 maart 2023 - 08:38

Gegokt en verloren, maar wel strijdend ten onder. Hij kan zichzelf in de spiegel blijven aankijken.

Beantwoord
Dino 1 maart 2023 - 17:51

Jammer. Wat een verschrikkelijk mens die Esther!

Beantwoord
Rina 2 maart 2023 - 07:13

Nu.wanda.nog
Weg.dan.is
Het.goed

Beantwoord
Marijke 2 maart 2023 - 20:18

Jammer dat gestaan er uit is nu die engerd van een isaac en die ester en wanda allemaal eruit

Beantwoord
Jeanette 4 maart 2023 - 00:04

Verder oké

Beantwoord
Jeanette 4 maart 2023 - 00:07

Die Ester heeft een plaat beton voor haar hoofd… en ook nog scheindoof….gewoon alles..ik. kan haar niet hebben

Beantwoord
Kaatje 4 maart 2023 - 08:44

Hahaha eigen schuld dikke bult, hij is nog erger als een valse slang,,daar hang je dan Hahaha sniekie vent ,,goed voor je

Beantwoord
Anastacia 4 maart 2023 - 20:44

Ik vond Gert-Jan wel in orde. Voor Zoë een soort grote broer die haar af en toe wel eens fel toe sprak. Moest ik vaak wel om lachen, vooral omdat Zoë bijna geen enkele opdracht er wat van bakt. En wat zal Babette hem missen.

Beantwoord

Laat een reactie achter