Home » Gert-Jan haalt de eliminatieopdracht niet, hij moet een jaar van je leven verlaten

Gert-Jan haalt de eliminatieopdracht niet, hij moet een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan moet een eliminatieopdracht doen. Eerder had hij al een plan om de eliminatie te doen, deze te winnen en Isaac weg te sturen. Het eerste deel van zijn plan is begonnen. Nu is het tijd voor de proef.

Na de oefentijd gaat de zoemer en moet iedereen verzamelen in de loods. Gert-Jan mompelt zichzelf moed in en laat weten dat hij er klaar voor is. De stem zegt dat de oefentijd erop zit. Jij mag nu plaatsnemen in het voertuig. De tijd gaat lopen zodra de zoemer gaat. Gert-Jan neemt plaats in het golfkarretje. De zoemer gaat en Gert-Jan gaat aan de slag. Hij komt redelijk ver maar helaas krijgt hij het voertuig niet gedraaid. Het gaat niet lukken zegt hij. De zeomer gaat en hij heeft het niet gehaald. De stem neemt het woord, beste Gert-Jan. Helaas jij hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet gaan pakken. Voor jou zit het avontuur in een jaar van je leven erop. Je hebt een uur om afscheid te nemen. 

Gert-Jan krijgt een knuffel van Babette, en hij gaat richting zijn kamer. Kim D is in tranen, en vraagt waarom hij zichzelf erop gezet heeft. Dat moet Kim antwoordt Gert-Jan. Ja maar niet nu al snikt Kim D. Jawel zegt Gert-Jan, er moeten mensen uit. Er zitten vreselijke mensen hier binnen. Het komt goed jongens, het is niet anders. Ook van andere deelnemers krijgt hij knuffels. Zoë en Martin zijn ook in tranen. Dit is hoe ik ben zegt Gert-Jan. Tegen Sasha zegt ze dat iedereen op haar moet stemmen als manager. Anders wordt het weer een k*t maand. Ik wil niet weg maar dit is the game. Hij had het gevoel dat het wel zou lukken maar helaas.  Hij zat te ver in de hoek waardoor hij het niet meer kon redden. Gert-Jan gaat nog even douchen en daarna zijn spullen pakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

5 Reacties

Karin 27 februari 2023 - 10:48

Beter…..

Beantwoord
Cisca 27 februari 2023 - 11:16

GEGOKT EN VERLOREN !!!!!

Beantwoord
Wilma van Batenburg 27 februari 2023 - 22:01

Onmogelijke opdracht, beter naar zowie moetten luisteren, pfff, 3 minuten ook nog serieus?

Beantwoord
Karin Veldhuis 1 maart 2023 - 00:22

Ik vind het heel erg dapper dat hij de eliminatieproef wilde doen. Hij heeft het toch maar gedaan, en het is heel goed te horen dat hij iedere dag heeft genoten van dit avontuur. Ik denk dat de slangenkuil die er van de loods gemaakt wordt door Isaac, niet de goede plek meer was voor Gert Jan.
En dat is mooi.
Gert Jan welkom thuis, en jaag nu je eigen dromen na , je hebt genoeg in je mars.

Beantwoord
RHD 1 maart 2023 - 08:41

Zonde. Gert-Jan had goed gezien dat er mensen in de loods zitten van wie het gedrag niet acceptabel is en had de moed zich op te offeren.

Beantwoord

Laat een reactie achter