Home » Gert-Jan wil geëlimineerd worden om de proef te spelen en Isaac weg te sturen

Gert-Jan wil geëlimineerd worden om de proef te spelen en Isaac weg te sturen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Gert-Jan, Jan-Willem, Wanda, Jasper en Erik een gesprek over het spel. Gert-Jan heeft een bijzonder plan bedacht en deelt dit aan een aantal medebewoners.

Gert-Jan zegt dat de sfeer klote is, met bepaalde mensen ben ik klaar en geen zin meer in. Dat heb ik al heel lang antwoordt Jan-Willem. Dus ik heb de keuze gemaakt gaat Gert-Jan verder. Ik ga gewoon ongeacht wat er komt. Ik vind het nog wel erg vroeg hoor zegt Jan-Willem. Wanda merkt op dat er wel een plan moet zijn als de zoemer gaat. Wie stuur je dan weg vraagt Erik, de generaal? (Isaac). Ja antwoordt Gert-Jan en Jan-Willem is van mening dat hij rustig aan moet doen. Gert-Jan zegt op zijn beurt nee, Wanda voegt eraan toe dat ze alle scenario’s doorlopen hebben en het er lang over hebben gehad. Elke keer is het een safe bet. Dan gaan we maar op die want dan, we gaan elke keer op safe. En voor hetzelfde geld gaan ze er iemand van onze kant uit halen gaat Gert-Jan verder. Daar heb ik geen zin om op te wachten. We kunnen ook zeggen we gaan op hun stemmen maar dan kunnen hun het ook winnen en kunnen zij kiezen hoe of wat. Nou dat kan ik dat ook wel. Liever strijdend ten onder dan dat er iemand wordt aangewezen benadrukt Wanda. Het is echt klaar zegt Gert-Jan, ik heb er geen zin meer in. Hoe f*cking vet zou het zijn, ik kies jou. Ik vraag het van jullie, er zijn al 10 mensen mee. Maar ik wil zekerheid hebben met aantal stemmen. Jan-Willem antwoordt dat hij het prima vindt maar het ook te vroeg vindt. Wanda zegt dat ze er ook zo over dacht maar er zijn er nog steeds een paar die alles bepalen. Jan-Willem antwoordt dat het een paar meelopers zijn. Als je zegt stem op die dan doen ze dat. Die zou ik er eerst uitwerken. Nee antwoordt Gert-Jan, de angel moet eruit. Als het lukt merkt Jan-Willem op. Als hij hem kan kan ik hem ook winnen zegt Gert-Jan. Wat nou als het een onmogelijk iets is vraagt Jan-Willem. Gert-Jan antwoordt dat de proeven gemaakt zijn om te kunnen winnen. En anders so be it. Dat zou ik heel jammer vinden antwoordt Jan-Willem. Ik nog erger zegt Gert-Jan met een lach. Erik oppert een signaal af te spreken maar daar ziet de rest niks in. Dan slaat bij mij misschien de twijfel ook in zegt Gert-Jan en Jasper denkt dat het risico ook een keer genomen moet worden. Als je het echt wilt zegt Jan-Willem, ik wens je dan heel veel succes. Ik hoop echt dat het je lukt. Ik hoop het ook zegt Gert-Jan, ik wil absoluut niet naar huis. Maar als er iemand de proef moet spelen denk ik dat ik het aan moet durven. Erik gaat met Jasper naar de badkamer. Erik vindt het een groot risico. En Jasper zegt dat hij de volgende is, het moet gewoon stoppen. Daarna gaat iedereen lekker slapen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

2 Reacties

Karin 20 februari 2023 - 09:38

😂🤣😂🤣🤣🤣🤣

Beantwoord
DUTCHYxgx 20 februari 2023 - 21:14

zoë heeft die rare plukken eindelijk weer een keer eruit om ze te wassen en waarschijnlijk helaas weer opnieuw erin te doen, ze zijn lelijk en die ‘ klemmetjes’ zie je constant zitten, dat staat echt gewoon niet mooi, haar haren zien er veel vlotter uit zonder die plukken, laat ze die er alsjeblieft uitlaten, ze ziet er zoveel beter uit zonder die rare plukken die altijd zichtbaar zijn, die hair-extensions hoor je toch juist niet te zien?? moet je zien hoe goed haar haren er nu uit zien, duizend keer beter en dat mindere make up doet haar ook goed, ik hoop dat ze leert dat minder make up echt beter is en hetzelfde met die haarplukken, het staat zo veel beter zonder…..

Beantwoord

Laat een reactie achter