Home Β» Alarm in de loods: Gert-Jan moet een eliminatieopdracht doen

Alarm in de loods: Gert-Jan moet een eliminatieopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm in de loods gaat vroeg af, de deelnemers moeten wachten in de slaapkamers op wat er komen gaat. Als iedereen de loods in komt staan er pionnen met voetballen erop. De deelnemers denken dat het om een verdienopdracht gaat. De stem legt vervolgens uit wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie hebben al 17 deelnemers weggespeeld. Het is vandaag weer tijd om van iemand afscheid te nemen. Jullie gaan zo dadelijk een eliminatie opdracht spelen. Welke deelnemer lukt het om binnen 3 minuten het voertuig 360 graden te draaien? Dus helemaal rond? Hierbij mag er slechts 1 bal van de pionnen afvallen. Valt er een tweede bal dan is de opdracht voorbij. De geselecteerde deelnemer krijgt een korte oefentijd. Daarna komt er een golfkarretje de loods in rijden. Jullie gaan nu direct stemmen wie de opdracht gaat spelen. Vanaf nu mag er niet meer overlegt worden en is absolute stilte vereist. Anders volgt een gele kaart en gaat er 10.000 euro boete van de prijzenpot.

Iedereen moet zijn stem uitbrengen. Als iedereen zijn of haar stem heeft uitgebracht is het tijd voor de uitslag. Op de derde plaats is Esther geΓ«indigd met 2 stemmen, Sasha op de tweede plaats met 7 stemmen, Gert-Jan met 12. Dit betekent dat Gert-Jan de eliminatie moet doen. Gert-Jan lacht en is ervan overtuigd dat hij het kan. Gert-Jan krijgt dan enige tijd om te oefenen met het golfkarretje. Hij mag niet in het vak oefenen maar wel daar buiten. Gaat het hem lukken om de eliminatieopdracht te halen? We komen er uiteraard op terug, hou de site dus in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

3 Reacties

Bep 27 februari 2023 - 09:15

Laat esher maar gaan

Beantwoord
Ikke 27 februari 2023 - 09:27

Yesssssss gooi t nummer van wolter kroes er maar heel hard in !!!

Wat een heerlijke dag t is een dag dat alles mag
Joeppie de florppie gertjan is going home !!!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

En lieve ester jij mag blijven toppertje !!!!β€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Beantwoord
Ikke 27 februari 2023 - 10:48

De kleine wolf innschaapskleren jappie makt overuren in zn bolleke nu

En hoe blijf ik de onschuld maar ja jappie das nu definitief voorbij

Beantwoord

Laat een reactie achter