Home » Jeffrey haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Jeffrey haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Vandaag hebben de deelnemers een eliminatieopdracht, Sasha en Jeffrey moeten dit uitvoeren. De twee moeten boter, kaas en eieren doen. Ze moeten van een bepaalde afstand een pingpong balletje gooien, het balletje moet één keer op de tafel stuiteren en daarna in het bord terecht komen. Zodra de stemming bekend is gaan Jeffrey en Sasha nog even plassen. Daarna moet er bepaald worden wie er als eerste mag beginnen. De scheidsrechter gooit een muntje, Jeffrey kiest voor kop en Sasha munt. De scheidsrechter gooit en het is kop. Jeffrey mag bepalen of hij begint of Sasha moet beginnen. Jeffrey besluit zelf te beginnen.

Dan is het tijd voor ronde 1, Jeffrey weet deze te winnen. Ronde 2 duurt wat langer. Uiteindelijk weet Sasha een balletje van Jeffrey weg te spelen waardoor ze de ronde wint. Het staat dus 1-1, wie ronde 2 wint mag blijven en de verliezer moet vertrekken. Ook ronde 3 duurt vrij lang. Er wordt regelmatig misgegooid. Uiteindelijk moet Sasha nog één bal om 3 op een rij te hebben. Na verschillende pogingen weet ze in het vakje van Jeffrey te gooien en wint. Sasha schreeuwt het uit van vreugde. Jeffrey klapt en feliciteert Sasha met haar overwinning. De stem neemt ook nog even het woord. Beste Jeffrey, helaas jij hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet gaan pakken. Voor jou zit het avontuur van een jaar van je leven erop. Je hebt 1 uur de tijd om afscheid te nemen. Sasha is door het dolle heen, ze had zo graag een duel willen spelen tegen Jeffrey en dat is nu gelukt. Ook Jeffrey krijgt een paar knuffels, hij laat weten dat het hem niet uitmaakt. De sfeer is verder vrij opgelaten door het vertrek van Jeffrey. En Jeffrey gaat zijn spullen pakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.8]

Laat een reactie achter