Home » Zoë verlaat vrijwillig een jaar van je leven

Zoë verlaat vrijwillig een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft haar 24 uur aangevraagd. Afgelopen avond had ze al een gesprek met Babette wat erg op een afscheidsgesprek leek. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en in de ochtend wordt duidelijk dat Zoë echt een jaar van je leven wil verlaten. Het duurt niet lang voordat de koffer van Zoë arriveert. Zoë reageert opgetogen op het zien van haar koffer.

De koffer gaat naar de slaapkamer en het is tijd om in te pakken. Ze wordt vergezeld door onder andere Mirthe, Wendy en Babette. Als haar spullen zijn opgeruimd haalt ze haar naambordje van de paal en hangt deze alvast op aan het hek. Daarna is het tijd voor de afscheidsspeech. Ik ben blij dat ik mag gaan laat Zoë emotioneel weten. Ik kwam hier 11 maanden geleden binnen en iedereen dacht waarschijnlijk komt ze de barbiepop. Valsspelen om binnen te komen. En nu sta ik hier, ik ga naar buiten. Ik ben heel blij met de dingen die ik geleerd heb. Ik heb geleerd rustig te communiceren, ik heb geleerd dat een vooroordeel niet goed is want dat hadden mensen ook altijd over mij. En ik heb laten zien dat dat niet altijd waar is. Ik ben blij dat jullie ook een goede kant van mij hebben gezien. Ik heb hier hele gekke momenten meegemaakt. Babette en Isaac, jullie hebben mijn verblijf echt verlicht. Ik ga jullie allemaal missen en jullie zitten allemaal in mijn hoofd. Het spel kan ik niet veel over zeggen. Jullie l*llen allemaal lacht Zoë. Dat is een uitspraak van mij. Ik ga jullie missen en jullie zitten in mijn hart. Dit is niet mijn spel, ik hou niet van spelletjes. Ik heb geen geduld en hou niet van wachten. Dit is echt niet mijn ding en ik ben blij dat ik mag gaan. Ik hoop dat ik heel veel leuke dingen thuis mee ga maken. Dit is de beste keuze, ik was hier niet gelukkig. Een barbiepop hoort niet thuis in een loods. Een chaotische afscheidsspeech maar ik kan er niet meer van maken. Ik wens jullie succes en zal hier staan als de winnaar bekend wordt gemaakt als ik ben uitgenodigd. Ik hoop dat jullie tijdens de verjaardag van Sasha proosten en ook even aan mij denken. Ik ga nu naar huis en ik ga jullie allemaal volgen. Ik ga allemaal meemaken wat er gebeurd is en gezegd is. Mag de beste winnen.

De groep klapt en er wordt kort een liedje Amsterdam aangezet. Daarna volgen afscheidsknuffels. Vooral Babette reageert erg emotioneel. Zoë moet daarna nog even snel naar de wc en dan is het echt tijd om te gaan. Ze pakt haar koffer en loopt richting de poort. Ook nu wordt het liedje Amsterdam opgezet. Ze zet de koffer in de sluis, pakt haar make-up tas en zwaait nog een keer. Ze roept dat Isaac moet winnen en zegt doei voor dat ze de poort sluit.  Er zijn nog maar 12 deelnemers. De rest van de groep kijkt bij het scherm naar de foto die verschijnt met de tekst game over…. Het avontuur van Zoë zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.4]

Laat een reactie achter