Home » Vanavond is de finale van een jaar van je leven!

Vanavond is de finale van een jaar van je leven!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De een jaar van je leven livestream ging maandagochtend plotseling op zwart. Het was een domper voor de fans die graag de finale op de livestream hadden willen zien. Maar na dagen wachten is het dan eindelijk zover, vanavond is de grootse finale van een jaar van je leven!

Vanavond om 19:30 uur op SBS6 en Videoland is de finale te zien. Jan Versteegh presenteert de twee uur durende finaleshow. Finalisten Isaac en Sasha zien dan na een jaar ook hun familie en vrienden weer. Het belooft een emotioneel weerzien te worden. De finalisten geven nog één keer alles in een allerlaatste opdracht. Hierbij moeten ze het hoofd koel houden, slim zijn maar ook snel. Wie wint de prijzenpot van 846.515 euro? Wordt het Isaac of Sasha?

Vanavond brengen we je natuurlijk op de hoogte zoals je van ons gewend bent en dan zit een jaar van je leven er definitief op. Daarna is het wachten op het vervolg: De Bondgenoten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

2 Reacties

Josje Bal van Westenbrugge 25 augustus 2023 - 15:20

Ben heel benieuwd naar een vervolg op een jaar van je leven en wil daarvan op de hoogte blijven.

Beantwoord
Christa 25 augustus 2023 - 16:25

Wat was het fijn geweest om op iemand te mogen stemmen.

Beantwoord

Laat een reactie achter