Home » Eunice stelt zich ook verkiesbaar en Zoë bespreekt met Mirthe een tactisch plan om Jeffrey te gaan

Eunice stelt zich ook verkiesbaar en Zoë bespreekt met Mirthe een tactisch plan om Jeffrey te gaan

Moraima en Janet hebben zich verkiesbaar gesteld als manager van de maand maar daar is ook Eunice bijgekomen. Zoë heeft met Babette en Isaac gesproken over de nieuwe managers. Ze heeft van Sasha vernomen dat zij mogelijk doelwit wordt voor een volgende eliminatie. Als Zoë met Mirthe op het kantoor zit begint Zoë ook over hetgeen wat ze gehoord heeft.

Dan ben ik dus de volgende merkt Zoë op. Dat weet ik nog niet hoor antwoordt Mirthe, ik heb het nog niet gehoord. De naam van Jeffrey valt maar dat gaat volgens Zoë niet gebeuren als het een duel is. Je moet jezelf ook niet onderschatten benadrukt Mirthe. Laat het mensen maar denken zegt Zoë, wat kan ik er tegen doen? Je kunt er niet veel tegen doen antwoordt Mirthe maar ik hoor jou naam niet. Dat snap ik zegt Zoë maar dat is wel een beetje de… Als je moet kiezen en je kiest een makkelijke dan ben ik het. Bij een duel is 4 al genoeg om erop te komen. Ik vind nog steeds dat de vervelende mensen eerst moeten merkt Mirthe op. Als die andere kant het doet, Jeff dan ga ik misschien wel mee zegt Zoë. Hij is af en toe wel aardig merkt Mirthe op. Maar ik heb wel gezegd dat als hij een rol speelt ik hem weg wil. Hij wint echt niet alles hoor. Ik hoop dat het een enkele wordt zegt Zoë. En dat hij dan ehm… Ja dat kunnen we wel doen zegt Mirthe. Volgens Zoë weet Sasha dat ook. En Babette weet het ook, als het kan stem ik op Jeffrey. Mirthe vindt dat meer dan logisch. De dames tellen de stemmen eens en volgens Zoë wordt het dan 8-8. Mirthe oppert om Babette over te halen maar dat gaat volgens Zoë niet gebeuren. Misschien Marciano of Rupert. Mirthe denkt dat Rupert de persoon is die de meeste kans heeft om op Jeffrey te gaan. Je zou Rupert en Imi kunnen vragen merkt Zoë op. Als ik samen met Sasha ga voegt Mirthe eraan toe. Zoë lijkt daar wel iets in te zien maar vertel niks want niemand weet het. Mij kun je vertrouwen benadrukt Mirthe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

Laat een reactie achter