Home » Jasper wil naar Wanda en Sasha probeert hem tegen te houden

Jasper wil naar Wanda en Sasha probeert hem tegen te houden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het Arabian nights in een jaar van je leven. Een feestje met Arabisch tintje, gezellig wat muziek en uiteraard een drankje.

Wat later op de avond hebben Jasper en Sasha een gesprek in de keuken. Jasper twijfelt al enige tijd aan zijn verblijf in het programma. Afgelopen avond was dit weer het geval. Jasper zou het liefst naar Wanda willen maar Sasha probeert hem tegen te houden. Jasper krijgt een knuffel van Sasha en ze zegt tegen hem dat hij niet weg kan. En het niet bij hem weg kan halen. Ik weet dat het op korte termijn helpt maar niet op lange termijn zegt Jasper. Dus ik hou mij netjes in, ik ben verstandig, denk na wat voor ik doe maar wat zou ik graag de keuken willen slopen. Sasha vraagt vervolgens wat hij denkt. Dat ik hier iemand mis antwoordt Jasper. Dat is niet erg benadrukt Sasha, je bent niet de enige. Dus oplossing gericht denken. Hoe ga je het oplossen? Goeie vraag zegt Jasper, er zijn meerdere oplossingen mogelijk. En de meeste vergen geduld. De meeste vergen een stukje vertrouwen, onzekerheid. Met aansluitend nog een keer onzekerheid. Dat is alles wat ik eraan kan doen vanuit korte tijd. Maar het blijft veel twijfel en onzekerheid. Sasha denkt dat het dat precies is, onzekerheid wat je keuze ook is. Jasper vraagt aan Sasha wat ze zou doen. Als ik letterlijk jou was zou ik naar huis gaan zegt Sasha. Maar als ik het antwoord zou geven zoals ik ben en op lange termijn blijf zou ik blijven. Daarom probeer ik je telkens over te halen om te  blijven.

Sasha denkt dat het geen verschil maakt of hij nu of later naar huis gaat. Ik denk dat hetzelfde gaat gebeuren en dat denk ik aan mijn eerdere ervaring. Ik denk dat dat precies hetzelfde is. Ik denk dat als je nu gaat het in je weg gaat zitten. Jasper vindt het ergens logisch vinden. Mijn gevoel zegt ergens dat ie het niet weet. Je bent aan het zwemmen en je hoopt dat je niet verzuipt merkt Sasha op. Jasper zucht en zegt dat hij het niet kent en het hem frustreert. Het klinkt heel negatief antwoordt Sasha maar liefde is ook wel prachtig. Ik weet hoe alles zit zegt Jasper dan, maar dat wil niet zeggen dat het er makkelijker maakt. Ik weet alleen dat ik nog nooit zoveel voor iemand heb gevoeld geeft hij vervolgens toe. En ik weet dat het me in de weg staat. Dat ik meer wil en dat er een derde partij in de weg staat. Of het een juiste beslissing is voor nu, de toekomst. Er zijn zoveel vragen en weinig antwoorden. Toch moet je door. Uiteindelijk moet je beslissingen maken op bar weinige informatie. Maar dat weet je pas achteraf. Ik kan van mijn kant hopen dat het beste scenario de waarheid gaat zijn. Het ideale scenario van alles is dat ik de winst pak en Wanda bij de poort staat. Als ik daar vanuit ga maak je het ergens dragelijk.

De twee praten er nog lang over door. Sasha merkt op dat ze wel informatie mist hoe Wanda zich hier gevoeld heeft. Maar ik denk dat zij ontkent wat ze voelt voor jou of de situatie. Ik denk dat ze in een bepaalde ontkenning zit. Maar daarom maakt het niet uit, als er een  hereniging is dat alles weer terugkomt hoe moeilijk het voor haar is. Maar ik wil je geen hoop geven. Jasper antwoordt dat het hem een stukje bevestiging geeft. Het geeft me mij wel een bepaald vertrouwen dat ik mag geloven wat ik wil geloven. Ik ben niet de enige die het zo ziet. En hoopt dat hij de juiste beslissingen maakt en hij  Wanda aan haar zijde krijgt. Sasha zegt dat hij al alles gedaan heeft wat er in zijn macht ligt om dat voor elkaar te krijgen. Dat het nu uit je handen is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]

Laat een reactie achter