Home » Moraima en Janet stellen zich verkiesbaar, Zoë heeft gehoord dat zij nu geëlimineerd wordt

Moraima en Janet stellen zich verkiesbaar, Zoë heeft gehoord dat zij nu geëlimineerd wordt

Nadat de stem liet weten dat de deelnemers zich verkiesbaar kunnen stellen wordt duidelijk dat Moraima zich ook aan wil melden. Ze neemt onder andere Jeffrey en Imaddidin en Rupert mee. Moraima gaat als eerste naar het kantoor om zich aan te melden. Janet heeft ook het plan om zich aan te melden en heeft ook al mededeelnemers gevonden die haar steunen. Voor de rest lijkt niemand zich verkiesbaar te stellen.

Al snel wordt er gesproken over de aspirant managers. Zoë, Babette en Isaac bespreken het in het kantoor. Zoë verteld dat ze een gesprek met Sasha heeft gehad. Ik zei van ja het is best dom, jullie gaan 2 mensen verkiesbaar stellen terwijl je weet dat wij in de meerderheid zijn. Dan weet je toch sowieso dat het Morrie wordt? Ze zei jij dat klopt. We kwamen in gesprek over de verkiezingen en Morrie. Ze zei Morrie is veilig maar dat ze van beneden af gaan. Dus dan zou ik dan de eerst volgende zijn. Dat wisten we toch antwoordt Isaac. Maar we weten toch niet wat het is. We gaan weer in paniek stand. Ze gebruiken jou voor dat. Babette denkt dat ze moeten nadenken wat ze nu moeten doen. Ik vind het slim dat ze het dat nu zo doet. Ze doet ook zo omdat ze bang is dat Bern erop komt. Of zij zelf merkt Isaac op. Als zijn de godfather hier te moeten zijn. Maar dan is het zo als ze jou doen moet je tegen Janet spelen gaat Babette verder. Misschien moet je dat wel zeggen. Wat zij doen kunnen wij ook. Isaac denkt dat het altijd een kwestie is van wat is het. Maar om nu al te gaan strooien. Babette zegt dat hun weten dat wij alles bepalen. Ik vind het interessant van het spel. Als ze goed naar de vorige keer hebben gekeken hebben ze ervan geleerd gaat Isaac verder. Het maakt niet uit wie er tegenover je staat in welke vorm dan ook. Mensen gaan kijken wie er meer kans maakt dan een ander antwoordt Isaac. Het is nu stay back en kijken waar die vinger naartoe gaat. We moeten wel een selectie gaan maken. En zij staat ook bovenaan de lijst doelend op Sasha. En zij moet ook oppassen dat zij er niet op komt… Het feit dat ze het nu al in gang zet vind ik knap. Zoë vindt het alleen maar grappig en anders is het lekker festivallen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter