Home » De stem heeft een boodschap over de nieuwe managersverkiezing

De stem heeft een boodschap over de nieuwe managersverkiezing

Een nieuwe dag in een jaar  van je leven is aangebroken. De deelnemers staan op hun gemak op. Dan is er een geluid te horen en laat de stem weten dat ze 1 minuut hebben om te verzamelen voor het spel scherm. De groep verzameld in de loods en als iedereen er is neemt de stem het woord.

Beste deelnemers, volgende week woensdag moet er weer een nieuwe manager worden gekozen. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen om manager te worden voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager aan te geven dat jij manager wilt worden. Je moet dan 5 andere deelnemers meenemen naar het managerskantoor om te laten zien dat zij achter jou staan. Minimaal 2 deelnemers moeten zich verkiesbaar stellen. Anders stemmen jullie op alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest. Om campagne te voeren moet elke aspirant manager een kreet aanleveren. Waarmee in een paar woorden duidelijk wordt gemaakt waar jij voor staat. Hierna ontvang jij een verkiezingsposter die opgehangen kan worden in de loods. Heel veel succes!

De groep vraagt zich af hoe dat nou kan, er kunnen dus maar 2 mensen naar boven. Zoë laat weten dat dit dus het antwoord is. Kan je dan als je manager wilt worden mee met iemand anders vraagt Babette. Volgens Erik mag dat niet en leest er het regelboek op na. Het duurt niet lang voordat Zoë een bericht voor de manager krijgt. Ze roept dat iedereen moet verzamelen. Daarna laat ze weten dat elke aspirant manager 3 deelnemers mee naar boven moet nemen. Dus het is niet zoals in het audiobericht 5. Dus iedereen kan weer rustig slapen, het is 3. Het is nu afwachten wie zich verkiesbaar gaat stellen. Wie gaat toch de volgende manager worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Laat een reactie achter