Home » Zoë krijgt haar derde gele kaart na een ruzie met Jeffrey

Zoë krijgt haar derde gele kaart na een ruzie met Jeffrey

Eerder  vandaag heeft Zoë ruzie gehad met Jeffrey. Zoë werd toen zo boos dat ze een glas naar Jeffrey gooide. En dat heeft een consequentie want er komt een brief binnen.

Zoë roept iedereen bij elkaar en leest de brief voor. “Beste manager, zojuist heeft er in kantoor een discussie plaatsgevonden tussen Zoë en Jeffrey. Een discussie of ruzie mag ten alle tijden gevoerd worden in een jaar van je leven. Het is echter niet toegestaan om doelbewust een voorwerp in dit geval een glas naar een andere deelnemer te gooien. Daarnaast hebben jullie een voorbeeldfunctie. Daarom ontvangt Zoë een gele kaart en 10.000 euro boete.”

Ik heb verder niks te zeggen zegt Zoë als ze klaar is met voorlezen. Ik had niet mogen gooien maar als zo iemand je bloed zo kan zuigen dat dat eruit komt weet ik niet of de fout ligt bij mij of bij de persoon zie zuigt. Ik heb gegooid, klopt dat mag niet. Mijn derde gele kaart en ik vind het erg dat ik het moet voorlezen. Het spijt me enorm. Jeffrey laat op zijn beurt weten dat de beelden niet liegen. Isaac komt tussenbeide en zegt dat ze het beter kunnen laten. Ik ga weer koken jongens zegt Jeffrey, ik ben weer aan het zuigen en weet ik het. Zoë benadrukt dat ze gezegd had dat hij weg moest gaan. Het zijn niet jou regels. Jij wilt alles, jij wilt bier er komt bier. Jij wil sigaretten er komen sigaretten. Jij was de enigste die problemen maakte. Kijk uit want anders gooi je die envelop ook nog reageert Jeffrey sarcastisch. Ik zei tegen je ga weg gaat Zoë verder, je had weg moeten gaan. Jij kan mij niet verplichten om hulzen te kopen. Jeffrey antwoordt dat het voor meerdere mensen is. Ik zie een probleem aankopen ik dacht bestellen. Zoë blijft schreeuwen en Babette besluit haar weg te halen. Ook Isaac zegt dat hij er nu wel een beetje klaar mee is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.1]

Laat een reactie achter