Home » Zoë gooit met een glas richting Jeffrey na een knallende ruzie

Zoë gooit met een glas richting Jeffrey na een knallende ruzie

Na de verdienopdracht van vandaag gaat de dag vrij rustig voorbij. Maar dan is er geschreeuw te horen in de loods. Het komt uit het kantoor. Er blijkt een ruzie te zijn tussen Zoë en Jeffrey…

Zoë is bezig met de boodschappen omdat ze vandaag geld hebben verdiend. Babette helpt haar een handje mee. Jeffrey komt ook het kantoor in en merkt op dat hij hulzen wil bestellen omdat iedereen van hem geleend zou hebben. Zoë laat weten dat dat niet kan en dat schiet bij Jeffrey in het verkeerde keelgat. Het is maar 1.70 euro benadrukt Jeffrey. Toen ik het bestelde zei ik dat het vrijdag binnen zou komen merkt Zoë op. Dan zeg je het toch tegen hun. Het is allemaal zo f*cking moeilijk hier zegt Jeffrey. Terwijl het allemaal zo makkelijk is. Jongens doe niet zo raar zegt Babette en wil uitleg geven. Je hoeft mij niets uit te leggen zegt Jeffrey kwaad. Ik heb hele bedrijven opgezet en gerund. Er is nu niet veel meer over zegt Babette. Geen grote smoelen tegen mij zegt Jeffrey. Babette wil het verder uitleggen maar krijgt daar de kans niet voor. Ik zeg 4 keer kappen en dan moet je kappen roept Jeffrey, anders kun je het krijgen ook. Kom dan zegt Babette terug. De twee schreeuwen enige tijd tegen elkaar.

Het is elke keer hetzelfde gek*t hier gaat Jeffrey verder. Ik heb je het vorige week al verteld roept Zoë. Dat weet ik maar ik geef alles weg roept Jeffrey terug. Wie zijn fout is dat van jou of mij vraagt Zoë. Los het zelf op en ga naar die mensen. Ga bij die mensen je hulzen halen! Hun hebben schuld bij jou, en ik geen schuld bij jou! Jeffrey gaat vervolgens dichtbij Zoë staan. Ga weg schreeuwt Zoë een paar keer. Nee zegt Jeffrey, waar staat jij mij kan sturen dan? Zoë is er dan klaar mee, ze pakt een glas en gooit die tegen Jeffrey. T*f op roept ze. Ga weg roept ze er nog een paar keer achteraan. Wat wou je doen dan met die schaar vraagt Jeffrey. Isaac rent op dat moment naar boven en zegt tegen Jeffrey dat hij moet komen. Babette ontfermt zich over Zoë. En Jeffrey roept nog dat ze oplossing gericht na moet denken. Uiteindelijk wordt het kantoor weer opgeruimd en Jeffrey loopt ondertussen wat te banjeren in de loods. Hij lijkt voorlopig nog wel geïrriteerd. Hoe gaat dit aflopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Laat een reactie achter