Home » Jeffrey roept iedereen bij elkaar voor zijn laatste vergadering als manager

Jeffrey roept iedereen bij elkaar voor zijn laatste vergadering als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey roept de groep bij elkaar voor zijn laatste vergadering als manager in een jaar van je leven. Zodra iedereen zit is het tijd om wat zaken te bespreken.

Jeffrey heet iedereen bij zijn laatste weekbespreking. Ik kijk er tegenop om mee te stoppen, ik heb het naar mijn zin gehad. We hebben met zijn allen de leukste maand tot nu toe gehad. We hebben maximaal gepresteerd met verdienopdrachten en leuke evenementen gehad. Doordat we het zo goed hebben gedaan konden we maximaal doen ook qua eten. Alles eromheen, er komt nog veel binnen. Ik heb met iedereen proberen rekening te houden ook voor de mensen die niet bij mij kwamen. We hebben afscheid moeten nemen van Nadir, Alicia, Ruben en Madeleine. Het lijkt veel maar hoort erbij. Ik heb een podcast idee en daarom heb ik een recorder aangeschaft. Ik ga een podcast creëren. Ik ga met iedereen een interview houden. Je kunt het terugluisteren en diegene kan zich even terugtrekken. Ik wil het vanavond afsluiten met een afscheid diner. Rupert vertelt dan dat er een soort tapas menu gewerkt gaat worden met een biertje en een wijntje. We begonnen met niks gaat Jeffrey verder, hebben het opgebouwd en sluiten nu af met luxe. Het is een beetje met een knipoog. Dat je de stijgende lijn een beetje ziet. We sluiten het gezellig af. Zijn er mensen die er nog opmerkingen hebben over de afgelopen maand? Niemand reageert en Jeffrey zegt super dan hebben we dat ook afgesloten.

Jeffrey begint daarna over de guinness world records. Het kerststol eten gaan we dat halen? De groep denkt dat het onmogelijk is en Jeffrey wil dan voor een ander record gaan. Bal hooghouden wordt dan de meest makkelijke optie. Uiteindelijk besluit Jeffrey vragen door te mailen over het bal hooghouden en een kerstman pak in een bepaalde tijd aantrekken. Daarna begint Jeffrey over de modeshow van Mirthe. Alles zou 360 euro kosten. Zoë hoe zou jij dit aanpakken? Zoë antwoordt dat ze een stemming zou doen. De een wil het wel de ander niet, dat is dan het eerlijkst. Mirthe laat weten dat ze het dan niet gaat doen. We gaan het nu zelf maken. Ik wil vandaag mee aan de slag. Mirthe vertelt een lang verhaal en het handigst is om een draaiboek te maken om een duidelijk beeld te krijgen. Jeffrey vraagt aan Zoë of ze alles in de groep gaat gooien mocht ze manager worden. Zoë antwoordt dat het lastig is, ik weet niks van het geld. Het was nu een snelle vraag. Ik zou kijken hoe het met geld staat en de groep betrekken. Isaac heeft geen commentaar, als ik op die stoel zit ga je mij horen. Jeffrey deelt daarna mee dat ze de vergadering afsluiten met een stemming. Hoe staan wij in de prijzenpot aanbreken op basis van het activiteitenboek? Dat doe we na het vragenrondje.

Maar eerst wordt er nog even gezongen voor het zoontje van Isaac, hij is vandaag 4 jaar geworden. Isaac krijgt een taartje waar hij blij mee is en bedankt de groep voor het gebaar. Babette neemt daarna het woord, ze wil graag iets zeggen over het goede doel. De 21e zou ik heel graag 24 uur niet willen eten. Om niet heel de dag in bed te liggen zou ik een grote schoonmaak willen doen. En ik wil graag weten wie daarvoor in is. Om het geld wat die dag bespaard wordt te doneren. Er zal na de rondvraag een stemming komen. Janet wil een kerstboom hebben, liever niet van de prijzenpot. De GFT bak komt weer in de keuken, er wordt niet gescheiden. Na de bespreking wil ik de houten kerstboom opzetten. Met de nieuwe manager wil ik lijm en dat soort dingen bestellen om te versieren. Erik zegt dat er vanmiddag een toernooi hoepel frisbee toernooi is. Isaac begint over de manager verkiezing, er is veel onduidelijkheid. We willen graag morgenochtend of vanavond een speech houden. Je weet dan waar wij voor staan, het is toch een verkiezing. Mirthe vertelt dat er over twee dagen modeshow is. En zou graag hulp willen. Bern begint over de spelletjes, pak niet twee spellen tegelijkertijd om te spelen om 10.000 euro boete te voorkomen. Hou de spellen op tafel. Ik wil volleybal les geven en een toernooi organiseren. Wie zou eraan mee willen doen? Enkele deelnemers steken hun vingers op en Bern zegt dat dat voldoende mensen zijn. Zoë bedankt Jeffrey voor deze maand als manager. Ik denk dat mensen een hele andere kant hebben gezien, dankjewel. Djedi wil kamer 4 schoonmaken, alle spullen moeten eruit of iedereen er even naar wil kijken.

Dan is het tijd voor de stemming. Als de banken weg zijn gezet neemt Jeffrey het woord. De eerste stelling, het is een simpele stelling, het is niet doorslaggevend dat we meteen wat kopen. Het is ook voor de volgende managers. Is deze groep bereid om  de prijzenpot aan te breken? Wat keer 1 is en niet keer 25. Jeffrey gaat vervolgens de stemmen tellen. Er stemmen 17 voor en 11 mensen tegen. De groep klapt en dan is het tijd voor de tweede stelling: wie wil er 21 december 24 uur niet eten? Alleen water en niet roken. Jeffrey telt 1 stem op nee en 27 op ja. Dank jullie wel zegt Babette enthousiast. En daarmee zit de vergadering van vandaag erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 6 december 2022 - 12:34

Wat hebben bepaalde mensen geklaagd over Jeffrey en nu houd iedereen zijn mond. Valse mensen !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter