Home » Alicia verlaat definitief een jaar voor je leven

Alicia verlaat definitief een jaar voor je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey haalt de koffer van Alicia op, gisteren heeft ze immers haar 24 uur aangevraagd. In de loods vraagt hij aan haar of ze echt wil gaan. Alicia antwoordt dat ze 100 procent zeker is. Dan hierbij je koffer gaat Jeffrey, je hebt een uur de tijd om je koffer te pakken, afscheid te nemen en weg te gaan. Alicia gaat naar haar kamer om haar spullen te pakken. Ze krijgt al snel bezoek van een aantal mededeelnemers. Voor een enkeling heeft Alicia een persoonlijke boodschap opgeschreven die ze aan hen geeft. Djedi en Ruben dragen ook nog een gedicht voor die voor emotie zorgt bij Alicia. Ook andere deelnemers worden emotioneel, waaronder Rupert, Babette en Gert-Jan. Alicia bedankt haar deelnemers huilend, ik ben super dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Ik ben dankbaar voor mijn tijd hier want ik heb het super leuk gehad. Ik heb veel geleerd. Met die afscheid weet ik ook wat ik voor jullie heb betekent. Dat doet me ook heel veel dus dank jullie wel. De groep klapt en daarna volgt er een livestream onderbreking.

Als er weer beeld is staat Alicia beneden met haar koffer, daar neemt de rest van de deelnemers afscheid van haar. Uiteindelijk doet ze nog een kort woordje. Mijn tijd zit erop. Ik heb echt een super leuke tijd gehad. En ik ben super dankbaar voor jullie allemaal gaat ze emotioneel verder. Ik heb veel geleerd, ik voel jullie liefde en dat vind ik heel fijn. Dat maakt het nu wel extra moeilijk maar ik weet dat ik een goede keuze heb gemaakt. Ik kan niet wachten todat ik jullie hier buiten weer kan zien. Heel veel succes en dank jullie wel! De groep klapt, Alicia pakt haar jas en dan volgen er nog wat knuffels. Als laatste knuffelt Gert-Jan Alicia. Hij heeft het erg moeilijk met haar vertrek, Babette komt erbij staan en de drie staan enige tijd te knuffelen. Daarna doet het drietal nog een “boks” en pakt Alicia haar koffer. Ze zwaait nog een keer en loopt daarna de poort uit. Doei roept ze nog… Binnen staan de deelnemers te kijken naar het scherm, Alicia haar foto verschijnt in beeld met de tekst game over. Er zijn vanaf nu nog 30 deelnemers in de loods. Alicia haar avontuur zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Karin 11 november 2022 - 10:21

Het is nog vroeg in het seizoen. Komen er geen nieuwe bij?

Beantwoord
Nancy 13 november 2022 - 23:25

Heel jammer dat ze weg is
En ze zong ook zo mooi

Beantwoord

Laat een reactie achter