Home » Madeleine verlaat definitief een jaar van je leven

Madeleine verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine heeft de eliminatieopdracht niet gehaald wat betekent dat ze een jaar van je leven moet verlaten. Na de opdracht wordt ze emotioneel en maakt zich klaar om te vertrekken.

Madeleine zegt emotioneel tegen Martin dat ze ervan baalt dat ze niets wist. Ik wist gewoon niks meer. Ik heb zoveel uit mijn kop geleerd, ik zag het gewoon niet. Martin benadrukt dat ze veel gedaan heeft hier. Ik wil ook wel graag naar huis geeft Madeleine toe. Ik baal nu vooral dat ik niets wist herhaald ze. Volgens Isaac en Martin was het een black-out. Laten we kijken naar de mooie momenten die je hier hebt gehad benadrukt Isaac. Je bent manager geweest Madeleine benadrukt Martin. Je hebt alles gedaan! Ook Jeffrey komt even kijken. Je hebt echt ontwikkelingen meegemaakt, je bent het vol aangegaan. Het was fantastisch. Dit niet antwoordt Madeleine sarcastisch. Je hebt meer gewonnen dan verloren benadrukt Isaac. Haal de positieve dingen eruit. Dan volgen er knuffels en Madeleine wil dat Martin zijn best doet om te winnen. Ik gun het jou. Martin beloofd het en zegt dat er nu een nieuwe Madeleine naar buiten gaat. Niet veel later arriveert haar koffer en pakt haar koffer in met behulp van Martin en Jeffrey.

Als alles gepakt is dan laat Madeleine weten dat ze wel meteen wil gaan. Maar besluit toch nog even een bakkie koffie te drinken terwijl ze ondertussen afscheid neemt van de groep. Daarna gaat ze voor de groep staan. Ze zegt dat ze slecht is in speechen. Nu het een beetje begint in te dalen ben ik toch wel blij dat ik naar huis kan. Naar lieve mensen, naar mijn katjes. Mijn hoogtepunten zijn hier echt het planken, het ijsbad en natuurlijk de netelroos die ik van jullie heb gekregen. Ik wens iedereen veel succes, probeer zo hoog mogelijk te komen, speel het spel. Ga shinen iedereen. Ik ga jullie allemaal wel missen! De groep klapt en zegt dat ze nu wel echt wil gaan. Daarna verlaat ze onder luid applaus het terrein. Doei zegt ze nog nadat ze een handkus heeft gegeven. Madeleine haar avontuur in een jaar van je leven zit er definitief op. Er zijn nog maar 28 deelnemers over die strijden voor één miljoen euro.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

5 Reacties

Ikke 5 december 2022 - 16:16

Had haar nog ff verplicht het scheerapparaat uit haar tas te halen voor de groep

Beantwoord
Cisca 6 december 2022 - 12:17

Ze is/was een stiekeme, leugenachtige vrouw !!!

Beantwoord
John 7 december 2022 - 09:00

Bizar idd dat er niets wordt gezegd over het achterover drukken van het scheerapparaat

Beantwoord
Corry van Hoof 8 december 2022 - 09:21

nee iets van Leila had ze ooit gevonden … heel duur dat zei Wanda tenminste toen ze het stiekem liet zien.. oh oh zei madelein dan moet ik het snel terug geven…

Beantwoord
Cindy 8 december 2022 - 20:41

Vond haar in het begin leuk maar God wat is het toch een stiekem mens zeg..bah

Beantwoord

Laat een reactie achter