Home » Madeleine haalt de eliminatieprogramma niet, ze had een black-out

Madeleine haalt de eliminatieprogramma niet, ze had een black-out

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag hebben de deelnemers een eliminatieopdracht gekregen. Uiteindelijk heeft de groep gestemd, zonder overleg. Hier kwam Madeleine uit met 13 stemmen. Madeleine krijgt twee uur de tijd om alle landen van de wereld uit haar hoofd te leren. Ze mag maar één fout maken, maakt ze er meer? Dan moet ze  vandaag nog een jaar van je leven verlaten. Als ze de opdracht wel haalt mag ze blijven en een andere deelnemer wegsturen. Inmiddels zit de oefentijd erop, tijd om de opdracht uit te voeren!

De stem zegt dat de oefentijd erop zit. Je mag plaatsnemen voor de stip op het spel scherm. De overige deelnemers gaan weer op hun stip staan. Er mag niet gepraat worden anders volgt een gele kaart. En gaat er 10.000 euro boete van de prijzenpot. Op het spelscherm staat de wereldkaart zonder landsgrenzen. Waarbij de landen dadelijk één voor één voorbij komen. Door het drukken op de knop bepaal jij zelf welke 10 willekeurige landen ter wereld jij moet benoemen. Je moet binnen 15 seconden antwoord geven. Je krijgt per land slechts één poging. Dus je eerste antwoord telt. Je moet 9 van de 10 landen goed hebben. Als je daarin slaagt ben je verzekerd van je plek in het programma. Heel veel succes!

Madeleine drukt daarna op de knop, het eerste land komt tevoorschijn. Ik weet het niet zegt Madeleine, dat is dus de eerste fout. Vanaf nu mag ze geen fouten meer maken. Daarna drukt ze wederom op de knop en het volgende land komt in beeld. Ik heb geen idee zegt ze, ik weet het niet. De tijd loopt af en de stem neemt het woord. Beste Madeleine, helaas. Jij hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet pakken. Voor jou zit het avontuur van een jaar van je leven erop. Je hebt één uur de tijd om afscheid te nemen. De groep klapt en Madeleine zegt dat ze een black-out had.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

1 Reactie

Bakkertje 5 december 2022 - 16:48

Verbaasd mij niks

Beantwoord

Laat een reactie achter