Home » Jeffrey irriteert zich aan de inhaligheid van zijn mededeelnemers, sommige moeten een nekschot krijgen

Jeffrey irriteert zich aan de inhaligheid van zijn mededeelnemers, sommige moeten een nekschot krijgen

De deelnemers genieten van de barbecue die georganiseerd is door Wendy. Maar niet iedereen geniet er even veel van. Zo irriteert Jeffrey zich aan de inhalige mededeelnemers…

Weet je wat ik niet snap zegt Jeffrey, dan zet ik het op de picknick tafel en dan zijn er van die asociale mensen die het dan weer op de gewone tafel zetten. En als ze dan even 5 minuten niks hebben dan stouwen ze heel hun bek vol. Als deze mensen ooit thuis komen… Wauw, die komen van een koude kermis thuis. Dat klopt antwoordt Wendy. Maar soms vergeet je ook jezelf. Dat is ook een beetje stom. Jasper laat weten dat hij nog steeds onder de indruk is. We hadden toch 6 of 7 bakkies voegt hij eraan toe. Van die salade vraagt Wendy, nee 4. Maar ook in dit soort momenten zie je nog dat de bangigheid toeslaat gaat Jeffrey verder. Zelfs hier denken ze nog dat ze tekort komen, sommige  mensen moeten gewoon een nekschot krijgen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 2.7]

2 Reacties

ANDREA 4 mei 2023 - 19:16

Snel een elemenatie ronde doen en dan a.u.b die Jeffry snel naar huis sturen, bah wat een naar mannetje!

Beantwoord
Hanneke 5 mei 2023 - 16:20

Belachelijk dat Jeffrey nog geen geel kaart heeft gekregen voor zijn enorme agressieve uitlatingen en denigrerende opmerkingen naar mensen toe. Is totaal grensoverschrijdend. Gebrek aan normen en waarden. Dit is toch niet hoe mensen met elkaar om horen te gaan.
Dit soort gedrag is het zo erg als een woede-uitbarsting van alle deelnemers die al een gele kaart hebben ontvangen

Beantwoord

Laat een reactie achter