Home » Madeleine is de roddels over haar zat, ze staat op het punt haar 24 uur aan te vragen

Madeleine is de roddels over haar zat, ze staat op het punt haar 24 uur aan te vragen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine besluit met Isaac het gesprek aan te gaan. Ze zit namelijk ergens mee wat ze even kwijt wil. Het gaat over haar management binnen de loods.

Weet je waar ik een beetje mee zit begint Madeleine. Er gaan nu heel veel verhalen rond, bij sommige mensen is het respect ver te zoeken. Bij mij op de kamer sowieso. Het zit me ook heel hoog. Er gaan nu verhalen rond dat ik rood sta. Mensen maken er een heel verhaal van, ik ga het dinsdag ook in de groep gooien. Ze brengen het op zo’n manier alsof ik het verkeerd doe, ik kan nu toch niks bestellen. Ik sta wel een tientje in de min maar als we een verdienopdracht krijgen dan is dat weer recht getrokken. Maar ook dat dingen verkeerd vertel, er gaan veel roddels nu te ronde. Op de kamer ook, ik voel me echt naar eronder. Ik sta op mijn punt mijn 24 uur aan te vragen. Er zijn bepaalde mensen die mij bewust willen raken en ik weet niet hoe ik daarmee om moet gaan vervolgd ze emotioneel. Isaac denkt op zijn beurt dat er geen kans aan haar gegeven is. Ze zien je graag op je bek gaan. Dat is wat mensen vaak hebben hier, het maakt niet uit wie je bent. Maar je deed het verdomt goed, je bleef staan. Je hebt het op jouw manier gedaan. Je kunt het nooit goed doen, nooit fout doen. Je hebt 32 mensen die hun eigen mening hebben hoe het geregeld zou moeten worden. Bepaalde mensen maken er misbruik van. Ook om te kijken hoe je gaat reageren. Tot jij gaat breken, daar wachten ze op. Daar moet je boven staan, je bent bijna klaar. Dat is ook zo antwoordt Madeleine. Maar de cultuur die hier heerst wordt steeds erger benadrukt ze. Isaac wil die cultuur doorbreken om te kijken wie er opstaat en wie niet. Dat heeft tijd nodig en soms lukt het niet eens. Hoe we nu met elkaar omgaan is niet normaal. Ik wil het dinsdag ook in de groep gooien merkt Madeleine op. Ik moet het ook leuk vinden hier, ik ben geen opgever of zo. Isaac legt vervolgens uit dat ze nu in een andere rol zit en daardoor in de picture staat en daarop wordt aangevallen. Iedereen gaan hier fouten maken, zolang je maar baas boven iedereen bent. Als je een moment hebt tuurlijk dat is menselijk. Madeleine vindt dat een aantal deelnemers kinderachtig doen. Expres geluid maken als ik wil slapen en dat soort dingen. De twee praten er nog lang over, en Madeleine wil dit echt nog uitgebreid bespreken tijdens de weekvergadering. Isaac vindt dat wel een goed plan, we moeten hier gewoon in harmonie met elkaar gaan leven. Rekening houden met elkaar, een huishoudpot bij elkaar halen en er verstandig mee omgaan. Hij geeft haar een knuffel en Madeleine bedankt hem. Dit had ik echt even nodig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter