Home » Alarm! Madeleine moet een eliminatieopdracht uitvoeren

Alarm! Madeleine moet een eliminatieopdracht uitvoeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alarm in de loods van een jaar van je leven! De deelnemers moeten in de slaapkamer afwachten wat er komen gaat. Wordt het een verdienopdracht of een eliminatieopdracht?

Als de deelnemers weer de loods in mogen neemt de stem het woord. Beste deelnemers, het wereldkampioenschap voetbal is in volle gang. De winnaar van een jaar van je leven zal nog bijna negen maanden moeten wachten om erachter te komen wie er wereldkampioen is geworden. Maar één deelnemer zal vandaag al weten hoe het het Nederlands elftal vergaat. Want jullie gaan zo dadelijk een eliminatieopdracht spelen. En deze staat in het teken van alle landen in de wereld. Er zijn 159 erkende landen. Welke deelnemer weet 10 willekeurig bepaalde landen ter wereld te benoemen? De geselecteerde deelnemer krijgt zo dadelijk twee uur de tijd om de hele wereldkaart uit zijn hoofd te leren. Als je de opdracht speelt krijg je per land 15 seconden om het juiste antwoord te geven. En daarbij moet je 9 van de 10 landen goed hebben. Jullie gaan direct stemmen wie deze opdracht uit moet voeren gaat de stem verder. Vanaf dit moment mag er niet meer gepraat worden. En is absolute stilte vereist. Anders volgt een gele kaart en gaat er 10.000 euro boete van de prijzenpot.

Daarna is het dus tijd om te stemmen. Één voor één mogen de deelnemers hun stem uitbrengen. De rest moet stil blijven. Als de stemmen geteld zijn wordt duidelijk welke deelnemer de eliminatieopdracht moet doen. Op het scherm verschijnt de naam van: Madeleine. De stem vertelt dat ze twee uur de tijd krijgt om alle landen van de wereld uit haar hoofd te leren. De scheidsrechter pakt vervolgens een wereldkaart en overhandigt deze. Dit gaat leuk jongens, straks stuur ik er iemand uit zegt Madeleine. Madeleine is wel benieuwd wie het is er zijn 13 stemmen op haar uitgebracht. Maar als ze het haalt dan stuurt ze er een hele goede eruit. Met Martin gaat ze vervolgens de wereldkaart doornemen en alles goed uit haar hoofd te leren. Martin geeft haar tips hoe ze het beste te werk kan gaan en helpt waar het kan. Gaat het Madeleine lukken om de eliminatieopdracht te halen? We komen er uiteraard op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

2 Reacties

Ikke 5 december 2022 - 13:34

Ooooooooh ongelofelijk ze zegt pleur zo alles in mn tas maar ondertussen ook in een snelllle handeling t scheeraparaat….schandalig…..schaam je…..

Beantwoord
Jan Bakker 5 december 2022 - 14:09

En ze heeft verloren en is al naar huis met de TONDEUSE HEEFT ZE MEE GESTOLEN.

Beantwoord

Laat een reactie achter