Home » De deelnemers oefenen voor het wereld record kerststol eten

De deelnemers oefenen voor het wereld record kerststol eten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren zijn de kerststollen voor het verbeteren van een guinness world record gearriveerd. Eens in de maand moeten de deelnemers aan de slag om een world record te verbeteren. De deelnemers hebben alvast geoefend om te kijken of het hen gaat lukken om het record te verbeteren. Jeffrey roept de groep bij elkaar en neemt het woord.

We gaan oefenen begint Jeffrey, ik heb ze zojuist afgesneden, we zitten rond de 337 en 360 gram. Mocht je het halen dan weet je even de komende dagen niet eten en dan doen we het woensdag nog een keer grapt hij. Dit is het, je hebt één minuut de tijd voegt hij er nog aan toe. De eerste deelnemers mogen plaats nemen aan tafels die klaarstaan. Berend, Rupert en Imadiddin doen hun eerste poging. Erik laat nog weten dat er van te voren in gesneden mag worden. Het lukt de eerste deelnemers niet echt. Volgens Kim D is het echt niet te doen. Martin komt vrij ver maar haalt het net niet. Zoë heeft het uiteindelijk uitgespuugd. Iedereen probeert en gebruiken verschillende tactieken maar helaas lukt het niemand om een halve kerststol binnen één minuut volledig op te eten. Volgens Jeffrey is alle hoop op Martin gevestigd, hij kwam nog enigszins in de buurt. De sfeer was in ieder geval erg gezellig en het zorgde voor veel lol onderling. Maar of ze het ooit gaan halen is nog even de vraag… Het is moeilijker dan dat het lijkt!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter