Home » Isaac denkt dat zijn medebewoners hun tactische plan niet uit durven te voeren

Isaac denkt dat zijn medebewoners hun tactische plan niet uit durven te voeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jan-Willem en Esther lopen buiten een rondje. Jan-Willem vertelt het plan van Gert-Jan. Gert-Jan wil zichzelf laten elimineren om Isaac of wellicht Jeffrey naar huis te sturen. Wij zitten lekker langs de kant te kijken hoe het gaat. Ik vind het goed, doe maar gaat Jan-Willem verder. Hij komt er zelf mee, ik vind het goed. Er is hem ook niks opgedragen antwoordt Esther. Ze bekijken het maar, jonge actievelingen, haantjesgedrag. Ik zit er niet mee. Ik ook niet antwoordt Jan-Willem, zolang wij het niet zijn vind ik het goed. Ja we weten toch dat we op een dag gaan zegt Esther. Ook dat antwoordt Jan-Willem maar dat hoor je niet. Dat overkomt je in een keer. Maar zolang het zo gaat vind ik het goed. Ze doen maar.

Later praten Isaac en Jeffrey ook weer over het spel. Volgens Jeffrey zie je ze nu in paniek raken. Het duurt weer te lang. Dat zei ik gisteren ook al tegen Marciano: niet in paniek raken, gewoon rustig. Ze worden gek gel*ld door Gert-Jan gaat hij verder. Hij gaat nu ook als laatste naar bed he. Het zijn echt van die zaad trekkers bij elkaar. Volgens Isaac is het een hoge mind game. Als je niet sterk mentaal bent hou je het niet vol. Ik vind het allemaal niet zo moeilijk antwoordt Jeffrey. Maar mensen gaan dingen bedenken die er niet zijn. Dat is het zegt Isaac en waardoor komt dat? Doordat het veel te lang duurt. Je weet dat de eliminatie komt. Maar die mensen kunnen dat niet volhouden dat is niet voor hun gemaakt. En toch denk ik niet dat ze het durven gaat Isaac verder. Ze praten er wel over… Dit is niet anders dan een gamble, er zit een bedrag met mensen. We zitten zo meteen op de helft en mensen gaan nadenken hoe ze willen eindigen. Bij elke gamble zit een risico maar je bepaald hoe je het risico kunt nemen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

2 Reacties

Cisca 21 februari 2023 - 12:50

Die twee krijgen/hebben het een beetje hoog in hun bol. Stakkers dat ze denken dat hun het wel even doen maar ze krijgen alleen de mensen tegen hun !

Beantwoord
Karin 21 februari 2023 - 13:28

Gert Jan zegt dus niets en is een looser

Beantwoord

Laat een reactie achter