Home Β» De deelnemers vieren het halfjarige bestaan van een jaar van je leven

De deelnemers vieren het halfjarige bestaan van een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers vieren vandaag het halfjarige bestaan van een jaar van je leven. En dat is tijd voor een feestje. Iedereen, op de organisatoren van het evenement na moeten in de slaapkamers wachten op wat er komen gaat. De deelnemers in de slaapkamers vermaken zich met een spelletje en wat kletsen. Na een paar uur wachten mag iedereen de loods in. De tafels staan bij elkaar in het midden van de loods en zijn mooi aangekleed. Ook staat er een chocolade fontein klaar. Het is tijd voor een brunch!

Maar voordat de brunch kan beginnen neemt Isaac nog even het woord. Ten eerste wil ik een woord doen voor ons allen. We doen dit allemaal. We willen er een mooie dag van maken, laten we vooruit gaan kijken en niet meer achteruit. Het gaat zeker nog een lang halfjaar zijn. We denken dat het snel gaat maar het gaat nu echt beginnen. We gaan nu een reis maken richting het einde. Laten we vooral kijken naar de toekomst, dat we hier met zijn allen zitten en een mooie tijd gaan beleven. En vandaag vooruit gaan naar de toekomst. Ik wil met zijn allen proosten, op een mooie dag en een half jaar met zijn allen! De deelnemers proosten en beginnen daarna aan de brunch. Het gaat er gezellig aan toe maar Jeffrey zit met een boos gezicht aan tafel. Hij lijkt het een beetje onzin te vinden. De brunch zit er inmiddels op en vandaag staat er nog alles op het programma, waaronder een spel en natuurlijk de verdienopdracht die gisteren aangekondigd werd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

5 Reacties

Ikke 3 maart 2023 - 16:08

Hoe mooi en moeilijk voor deelnemers maar ook mooi zou t zijn als ze zo meteen hints opdracht krijgen ee n voor één door een familielid wordt uitgebeeld…. Of andersom t familielid moet t raden woop woop dat zou mooi zijn!!!!

Beantwoord
Ikke 4 maart 2023 - 08:20

Om in Marciano zijn eigen woorden te spreken die hij gisteren tegen Babette zei !!!!

Je probeert via omweg izaak bij mij te komen !!!!

Beantwoord
Ikke 4 maart 2023 - 09:08

Wat zullen ze geld te kort komen deze maandπŸ‘πŸ˜‚πŸ‘πŸ˜‚πŸ‘πŸ˜‚ wie zn kont brand moet op de blaren zitten

Izaak en Babette hebben giganties veel geld uitgegeven over de top met doek rode loper en dansvloer dat wordt velen boterhammetjes minder πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Beantwoord
Ikke 4 maart 2023 - 09:11

Marciano en Babette zenders om !!!!

Beantwoord
Ikke 4 maart 2023 - 10:01

En wie mogen alles op ruimen ester janet en eric en de zuipers en feestvierders maken er een zooi van en doen niks

Beantwoord

Laat een reactie achter