Home » De groep komt bijeen om te bespreken over welke stellingen er morgen gestemd worden

De groep komt bijeen om te bespreken over welke stellingen er morgen gestemd worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers komen na het avondeten even bij elkaar. Morgen wil de groep stemmen op een aantal stellingen. Om de groep alvast voor te bereiden op de stellingen worden deze alvast gedeeld zodat iedereen de tijd krijgt om er alvast over na te denken. Rupert zegt dat het tijd is om de stellingen door te nemen zodat we 24 uur bedenktijd hebben. Morgen stemmen we pas, eentje is van Zoë en Moraima visagie. Dit kost 750 euro met een hoogwaardige make-up set. Isaac heeft nog een stelling over brandhout en Eunice wil nog iets over de records zeggen. Dit zijn de stellingen zonder het entertainmentboek.

Isaac zegt dat ze al weken over brandhout bezig zijn. We weten nu wat het kost, 1 kuub kost 250 euro. Bern heeft een rondje gemaakt om te kijken hoe we hout konden sparen. En eventueel de  boom te kappen die bij de “muts area” (rookgedeelte) aanwezig is. We zijn tot de conclusie gekomen dat de boom blijft staan. Bern voegt eraan toe dat de kettingzaag 32 euro per dag is. Maar de boom ondersteunt en je moet dan een aantal balken kopen. Van de boom krijg je ongeveer een halve kuub hout, dat is niet rendabel. Isaac zegt dat het dan 250 euro kost maar we hebben ook een mail gehad dat we verkeerd hout gebruiken voor de hottub. Je merkt dat er geen zuurstof bij komt, alles is schoongemaakt. We hebben een lijst gekregen met het juiste hout: 15 zakken berken essen hout van 7 kilo kost 200 euro, 15 zakken berken 180 euro, 40 zakken berkenhout 350 euro, 1 pallet oven droog berken en essen 629 euro. Daar kun je ook binnen mee stoken. Het is veel geld, het wordt nu ook warm maar kost meer hout dan normaal. Mijn voorstel is om voor 250 euro brandhout te bestellen en kijken dat we alsnog kunnen stoken voor het laatste halfjaar.

Zoë en Moraima krijgen ook nog even het woord over hun make-up set die ze willen aanschaffen. Rupert zegt dat het een persoonlijk doel is. Zoë zegt dat ze het goedkoopste en het beste pakket willen. Ook wil ik graag leren wimpers zetten. We hebben ook iemand die het kan leren benadrukt Zoë, Wendy kan dit. Rupert somt vervolgens het lijstje op wat er allemaal in zit. Het was eerst 2000 euro en nu 750 euro in totaal. Denk er over na zegt Rupert, dan gaan we er morgen over stemmen.

Eunice vertelt daarna nog wat over het record wafels maken en stapelen. De wafelijzers voldoen niet aan de eisen. En er is niet aan te komen. We gaan nu 2 dingen gaan oefenen, de snelste kilometer op krukken hardlopen en hoelahoepen in de plank houding. Ook kunnen we voor de augurken challenge gaan, als we daar geld voor hebben. Marciano denkt dat er meer gekeken moet worden naar hoeveel mensen mee kunnen en willen doen. We moeten ergens mee beginnen merkt Eunice op. Rupert denkt dat ook de augurken geleverd kunnen worden om alvast te oefenen. En denkt dat ze er even moeten kijken wat ze nou gaan doen. We gaan er morgen over verder benadrukt hij. Isaac overhandigd daarna een foto voor zijn management waar hij erg blij mee is. Deze krijgt een mooi plaatsje in het managerskantoor. En daarna zit de bijeenkomst erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Laat een reactie achter