Home » Zoë en Isaac ontvangen hun verkiezingsposters en klachten over de voedingskwaliteit

Zoë en Isaac ontvangen hun verkiezingsposters en klachten over de voedingskwaliteit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat vrij rustig voorbij. Vanmiddag zijn eindelijk het volleybalnet en het dartbord gearriveerd. De deelnemers gaan enthousiast aan de slag. Erik en Jan-Willem fabriceren een stellage zodat het net kan hangen in de loods. Jeffrey bekommert zich om het dartbord een plekje te geven in de loods. Verder is ook nog de tondeuse gearriveerd nadat de andere kwijtgeraakt is, beter gezegd door iemand verstopt. Het lijkt erop dat Madeleine hier iets mee te maken heeft.

Verder hebben Wanda, Djedi en Kim een gesprek over de voeding. De dames zijn niet blij met de voedingskwaliteit. Volgens Wanda is er genoeg geld om fatsoenlijk te eten. Isaac hoort het ook en benadrukt dat er ook voldoende geld is. We snacken hier heel veel merkt Wanda op. Volgens Isaac is het allemaal massa. Het is gewoon niet voedzaam merkt Wanda op. Daarom snacken we ook veel tussendoor. Ze heeft zich dan ook voorgenomen om haar samengestelde menu door te drukken. De deelnemers klagen er nog enige tijd over door…

Nog wat later arriveren de verkiezingsposters voor de aspirant managers Zoë en Isaac. De twee hangen hun posters op verspreid door de loods. Isaac merkt op dat zijn woorden er niet op staan maar dat maakt niet uit. De twee aspirant managers helpen elkaar een handje met ophangen. Morgenavond staat tijdens de talkshow van Gert-Jan een praatje van de aspirant manager op het programma. Wie zou er winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

3 Reacties

Douwe boersma 30 november 2022 - 07:35

Isaac word de nieuwe manager van de maand

Beantwoord
Ikke 30 november 2022 - 08:37

Gisteren wederom een waarschuwing gehad, dat als de stem roept deelnemers batterijen wisselen…dat daar santie,s op staan….nou gooi t er in dan kamer 5 voor iedereen die zn nest nog niet uit is……ruim een uur geleden al om geroepen deelnemers willen jullie je batterij wisselen….pak iedereen die t niet gedaan heeft dan ook aan

Beantwoord
Floor 30 november 2022 - 19:32

Ligt het nou aan mij of is het tekort aan normaal kunnen eten wéér het hoofdonderwerp in Een Jaar Van Je Leven? Ik word er gewoon echt ontzettend moe van. Het hele programma blijft daar om draaien, gaat dit bezeil nog 9 maanden door? Lekker creatief…

Beantwoord

Laat een reactie achter