Home » Madeleine vraagt haar 24 uur aan en Jeffrey roept iedereen bij elkaar om een verdwenen scheerapparaat

Madeleine vraagt haar 24 uur aan en Jeffrey roept iedereen bij elkaar om een verdwenen scheerapparaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey roept de groep bij elkaar, er is namelijk een scheerapparaat verdwenen. En Jeffrey wil weten waar het scheerapparaat is. Na de vergadering gaat Madeleine naar Jeffrey omdat ze ergens mee zit. Ze is helemaal klaar met haar verblijf in een jaar van je leven.

Jeffrey neemt het woord zodra iedereen zit, het is werkelijk waar ongelooflijk. Berend blijft buiten rondjes lopen, die heeft eigen regels en wetten dus aan hem kunnen we het niet vragen. Ik heb zojuist een scheerapparaat besteld van 159 euro. Zonde na een dag als vandaag, wees verantwoordelijk voor spullen, geld, prijzenpot. Grappen kan ook niet want het eindigt in onzin. Dus helaas moet ik de teugeltjes aantrekken dus ga ik nu iedereen af, heb jij het scheerapparaat verstopt. Als Jeffrey alle deelnemers afgaat zegt iedereen nee. Dan is het of Berend of iemand zit keihard te liegen merkt Jeffrey op. Ik kom er uiteindelijk achter, dat beloof ik aan de hele groep. We hebben de gehele groep hiermee. Ik heb er een besteld voor 159 euro, dat is twee dagen eten of een dag heel luxe. Wendy legt uit dat zij de laatste was die het gebruikt heeft. Het is in het zakje gedaan, het zakje en de lader ligt er nog maar de rest niet. Martin benadrukt dat het per ongeluk gegaan zou kunnen zijn. Als je hem vind wees dan niet bang. Nu heb je heel de groep ermee. Jeffrey merkt op dat hij nu de bestelling nog terug kan trekken. De deelnemers kunnen er niet over uit en uiteindelijk gaat iedereen in de slaapkamer bij zijn of haar spullen kijken.

Alle deelnemers gaan op zoek maar het scheerapparaat wordt niet gevonden. Madeleine staat wel zenuwachtig te doen met haar jas. Er zit iets in haar zak en uiteindelijk gooit ze dat in haar locker. De groep komt weer bij elkaar in de loods. Dit kring zitten eindigt altijd in niks zegt Jeffrey geïrriteerd. Fijn dat iedereen heeft gezocht. Babette vraagt daarna wie de halterstangen verstopt heeft, ook hier geeft niemand antwoord op. Jeffrey gaat de deelnemers wederom één voor één af en iedereen zegt nee. Wat een achterlijke groep zucht Wendy en Kim D vraagt zich af hoe het kan dat niemand het verstopt heeft. Daarna gaat het over het krantje van Djedi. Isaac geeft toe dat hij het krantje verstopt heeft. Dit heeft hij gedaan omdat hij dacht dat Djedi en Ruben de halterstangen wellicht ook hadden verstopt. Maar er is nu iemand die liegt gaat hij verder. Als we die kant op gaan, let’s go, ik hou van deze spelletjes benadrukt hij. Er ontstaat een lange discussie en echt een oplossing lijkt er niet te komen. De vergadering wordt dan ook gesloten, de sfeer is niet gezellig.

Madeleine vraagt haar 24 uur aan

Madeleine zit uiteindelijk met Ruben en Djedi te praten. Madeleine zegt dat ze jaloers is op Ruben. Djedi merkt op dat ze dadelijk ook naar Jeffrey loopt. Dan ben je me net voor merkt Madeleine op. Nee reageert Ruben, slaap er een nachtje over! Ik loop er al zo lang mee gaat Madeleine verder. Ik praat er alleen niet over. Het is gewoon een k*t sfeer hier. Madeleine gaat vervolgens op zoek naar Jeffrey. Buiten treft ze hem aan. Ze vraagt aan Jeffrey of hij haar 24 uur aan kan vragen. Hoezo vraagt Jeffrey zichtbaar verbaasd. Omdat ik het niet leuk meer vind hier. Ik heb al dagen heimwee en Jeffrey vraagt of ze even naar boven kunnen gaan. Madeleine antwoordt dat ze daar geen zin in heeft. Ik wil gewoon dat je hem aanvraagt. Ik loop al dagen met heimwee. Daarna wordt de livestream onderbroken. Als er weer beeld is probeert Jeffrey haar nog haar gedachten om te buigen maar dat lijkt niet te lukken. Vraag hem nu wel aan ja merkt Madeleine op. Jeffrey laat weten dat hij dat gaat doen en gaat richting kantoor. Madeleine gaat de loods weer in en vertelt aan Ruben, Djedi, Wanda en Kim dat ze haar 24 uur heeft aangevraagd. Ik ga gewoon weg, ben er klaar mee hier. Wanda antwoordt dat ze haar nooit tegen zou houden, je moet je goed voelen hier. Kim vraagt zich af waarom. Madeleine antwoordt dat ze niemand heeft en in haar uppie rondloopt. Ik heb heel veel heimwee, al heel de week. Je moet ook happy hier zijn merkt Wanda op. Dat is het belangrijkste.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter