Home » Isaac en Jasper halen de marathon verdienopdracht

Isaac en Jasper halen de marathon verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een opdracht gekregen, twee deelnemers moeten een marathon lopen. Isaac en Jasper zijn sinds vanmorgen 10:00 uur bezig geweest en na circa 5 uur zijn de twee mannen klaar. Tijdens de laatste meters hardlopen wordt er een feestelijk momentje van gemaakt. Ze hebben het gehaald! Op het scherm verschijnt het bedrag wat de mannen voor de huishoudpot hebben verdiend. Dat is 500 euro. Isaac en Jasper krijgen felicitaties en knuffels voor hun prestaties.

Verder werd gisteren duidelijk dat iedereen die nog geen manager geweest is verkiesbaar wordt gesteld. De speeches vinden morgen rond 13:00 uur plaats. Wie wordt de laatste manager van een jaar van je leven? De rest van de middag verloopt rustig, wat gaat de avond brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

Laat een reactie achter