Home » De deelnemers spelen een spelshow kan ie het of kan ie het niet

De deelnemers spelen een spelshow kan ie het of kan ie het niet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers vrijwel de hele avond een spel gespeeld. Het ging om het spel “kan ie het of kan ie het niet”. Kim en Marciano namen de presentatie op zich. Kim heet iedereen welkom. We hebben vandaag dertien opdrachten, spannende opdrachten, makkelijke opdrachten, van alles en nog wat. Een teams bestaan uit tien personen of negen personen. Iedere spelen moet één keer spelen. We doen een uitspraak en daaruit moeten jullie beslissen wie het gaat doen. Als de mensen zijn gekozen zeggen we de opdracht. Als je denkt dat je de opdracht niet kunt of wilt doen mag je ten alle tijden een joker inzetten. Van te voren bepalen jullie wie de joker persoon wordt, hij moet de opdracht wel uitvoeren, doet diegene het niet worden de punten van je team weggehaald. Bern, Janet en Gert-Jan worden jokers.

Kim verteld daarna nog dat er in totaal 39 punten verdiend kunnen worden. We hebben hele leuke prijzen! De prijs voor het verliezende team bestaat uit twee lolly’s per persoon, de tweede prijs is een zakje chips en een snoepje, de hoofdprijs is een pizza avond met bier, sap en wijn. De pizza avond wordt maandag avond gedaan, we zetten alles klaar voegt Kim eraan toe. De groep reageert enthousiast. Daarna is het tijd voor de opdrachten, de teams zitten bij elkaar onder het genot van een drankje. De deelnemers doen verschillende soorten opdrachten. Zoals een pingpong balletje hooghouden, lach inhouden, vieze dingen eten, geblinddoekt tekenen, hars opdracht zonder enige gezichtsuitdrukking, spijker slaan, wasknijpers op je gezicht doen en ga zo nog maar even door. De deelnemers doen enthousiast mee en het is een gezellige avond. Uiteindelijk is het tijd voor de prijsuitreiking. Team 1 heeft gewonnen, dit is het team van Bern, het team van Gert-Jan is tweede en de troostprijs is voor het team van Janet. De stemming was euforisch, het was een geslaagde avond!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter