Home » Bern, Babette, Imadiddin, Marciano en Rupert slagen erin om 48 uur wakker te blijven!

Bern, Babette, Imadiddin, Marciano en Rupert slagen erin om 48 uur wakker te blijven!

De deelnemers in een jaar van je leven hebben een 48 uur durende verdienopdracht gekregen. Zes deelnemers moeten 48 uur wakker blijven om geld te verdienen voor de huishoudpot. Mirthe werd gediskwalificeerd omdat ze haar ogen 36 seconden dicht had. De andere vijf deelnemers gaan er wel voor. En op deze nieuwe dag zit de opdracht er dan eindelijk op!

Een half uurtje voordat de klok op het grote scherm afliep besloten enkele deelnemers nog even te boksen. Onder andere Marciano en Babette die wakker moeten blijven. De laatste energie wordt er letterlijk uitgeslagen. Als de tijd er bijna op zit feliciteren de kandidaten die het 48 vol hebben elkaar met hun prestatie. Daarna wordt er afgeteld naar 0 en gaat de zoemer af. De stem laat daarna op het scherm zien wat ze verdiend hebben met deze opdracht. Elke deelnemer die 48 uur wakker bleef levert 75 euro op. Wat betekent dat ze dus 375 euro hebben verdiend. De groep klapt en Babette wil graag nog even wat zeggen. Ik wil Isaac, Wendy en Jeffrey bedanken. Want die zijn allebei de nachten wakker gebleven tot het einde. Ze hebben alles gedaan, één team één taak. Ik ben f*cking trots op jullie!

Jeffrey maakt hun prestatie nog feestelijker en besluit een flesje bier open te trekken. Of diegene die iets anders wil wat fris. Vervolgens wordt er geproost op de prestatie. Daarna maken de deelnemers die de opdracht moesten doen zich klaar om lekker te gaan slapen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]

Laat een reactie achter