Home » Mirthe is gediskwalificeerd van de 48 uur durende verdienopdracht

Mirthe is gediskwalificeerd van de 48 uur durende verdienopdracht

Zes deelnemers moeten 48 uur lang wakker blijven om geld te verdienen voor de huishoudpot. De eerste nacht is inmiddels voorbij en ze zijn al meer dan 24 uur wakker. Onder andere Babette en Mirthe moeten wakker blijven. De twee besluiten in de nacht een duik te nemen in het zwembad samen met Wendy. Verder worden er wat spelletjes gespeeld in de loods om de tijd te doden. De nieuwe dag is begonnen en rond 10:00 uur wordt er afgeteld naar 24 uur. Ze hoeven het nog maar 24 uur vol te houden. Het lijkt allemaal goed te gaan maar blijkbaar is Mirthe toch de fout in gegaan.

Als Babette en Marciano buiten een rondje wandelen komt Jeffrey. Hij laat weten dat Mirthe meer dan 5 seconden haar ogen dicht gehouden heeft. Dat meen je antwoordt Marciano. Ja zegt Jeffrey, ze had niet moeten yoga-en. Dat is een grapje toch zegt Babette terwijl ze naar binnen loopt. Zoë laat weten dat er een mailtje gekomen is met Mirthe is gediskwalificeerd. Ze heeft tijdens de yoga langer haar ogen dichtgehouden. Er zijn vijf deelnemers nog in het spel, succes. Mirthe benadrukt dat ze haar ogen echt open heeft gehouden. Ook Eunice zegt dat ze haar ogen niet dicht had. We kunnen het niet terugdraaien zegt Marciano. Zoë leest nogmaals de mail voor. Dat kan niet zegt Eunice. Wat wil je dat ik doe vraagt Zoë. Hun bepalen het, ik kan vragen of je daarheen mag. Hun bepalen het spel niet wij. Het is k*t en jammer maar ja. Jullie hebben niet lopen mediteren vraagt Marciano. Nee zegt Eunice het was met de ogen open. En ze vraagt aan Zoë of ze een gesprek aan kan vragen om “achter” (productie) te praten. Zoë stuurt een mailtje en krijgt uiteindelijk terug dat Mirthe haar ogen dicht heeft gehouden langer dan 36 seconden. En ze mag langs komen voor een gesprek als ze dat wil… Maar of dat veel gaat helpen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.6]

3 Reacties

Carry 11 mei 2023 - 16:30

Ik vind dat Mirthe wel geld mag verdienen voor die uren dat ze het wél gehaald heeft! (30 uur?) 48 uren niet slapen is ook erg lang!

Beantwoord
Janny 11 mei 2023 - 21:06

Ik heb de hele yoga sessie zitten kijken en ze heeft haar ogen niet dicht gehad. In het begin wilde ze de ogen dichtdoen en zei oo nee moeten open. 36 sec nee echt niet.

Beantwoord
Aatje 12 mei 2023 - 05:27

OMG die Jeffrey moet er echt uit wat een arrogante zeg echt verschrikkelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter