Home » Bern, Babette, Imadiddin, Marciano, Rupert en Mirthe moeten 48 uur wakker blijven

Bern, Babette, Imadiddin, Marciano, Rupert en Mirthe moeten 48 uur wakker blijven

Het alarm gaat vroeg af in een jaar van je leven. De deelnemers willen naar de slaapkamers gaan maar de stem laat weten dat ze 1 minuut hebben om naar het spel scherm te komen.

Zodra iedereen staat verteld de stem verder. Beste deelnemers, hopelijk zijn jullie een beetje uitgeslapen. Want deze opdracht moet uitgevoerd worden door de zes deelnemers die vandaag als laatste uit bed zijn gekomen. Op het scherm komen de deelnemers te staan waar om het gaat: Bern, Babette, Imadiddin, Marciano, Rupert en Mirthe. De stem zegt gefeliciteerd! Jullie zijn de gelukkige deelnemers die vanaf nu 48 uur wakker moeten blijven om geld te verdienen voor de huishoudpot. Jullie mogen de komende 48 uur alleen in de slaapkamers komen om je om te kleden of spullen te pakken. Je mag niet in bed liggen en mag je ogen 48 uur lang niet dichthouden. Elke deelnemer die deze opdracht haalt levert 75 euro op voor de huishoudpot. En met dit geld zullen jullie het weer een tijdje uit moeten houden. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Mirthe vindt het wel erg lang, volgens Bern is het te doen. De tweede nacht is gewoon even k*t. Isaac en Marciano bespreken de opdracht ook. Volgens Isaac is het uitputting. Je moet zo min mogelijk doen. Marciano neemt zich voor om ook spelletjes te spelen. Als het iedereen lukt 48 uur wakker te blijven is er dus 450 euro te verdienen. Maar gaat het iedereen lukken zo lang wakker te blijven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

6 Reacties

Loen 10 mei 2023 - 10:11

Babette staat al 5 minuten in slaapkamer Zoner om te kleden meteen uitsluiten van verdienopdracht wel strenger wolrden jullie

Beantwoord
Diane 10 mei 2023 - 11:55

Veel te lang joh…

Beantwoord
Kasper Scholten 10 mei 2023 - 12:45

Ik mis vuurwerk, meer “actie” in de loods, laatste tijd saai

Beantwoord
Bert 10 mei 2023 - 19:51

48 uur is niet verantwoordelijk

Beantwoord
[email protected] 11 mei 2023 - 12:42

Belachelijk dat ze 48 uur wakker moeten blijven voor €75 wel weinig voor zo’n groep Toy Toy

Beantwoord
Schaap 11 mei 2023 - 17:07

Wel heel weinig verdienen voor zo’n lange opdracht.
Doe dan honderd euro p.p.

Beantwoord

Laat een reactie achter