Home » De verkiezing: wie wordt manager in een jaar van je leven voor de maand november?

De verkiezing: wie wordt manager in een jaar van je leven voor de maand november?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken en het is tijd voor de manager van de maand verkiezing! Wie wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven voor de maand november? Wordt het Jeffrey, Esther of Imadiddin? Alle deelnemers moeten bij het spel scherm staan, de stem neemt vervolgens het woord. Wie wordt de nieuwe manager van de maand? Esther, Imadiddin of Jeffrey? Jullie hebben je verkiesbaar gesteld en jullie mogen nog één keer kenbaar maken waarom jullie denken een goede manager van de maand te zijn. Esther, jij mag nu op het podium gaan staan en vertellen waarom jij de beste manager van de maand bent.

Een hele goede morgen allemaal begint Esther. Zolang er geen geld is kun je als manager niks doen om onze ideeën waar te maken. Mijn doel is samen met het team te zorgen dat onze groep niks tekort komt. Ik zorg voor rust, regelmaat en reinheid. Wat we tijdens het vorige management ook gemist hebben is een overzicht waar het geld precies aan uit wordt gegeven. Wat ik nodig heb om de week door te komen is totaal 915 euro inclusief schoonmaakspullen. Dus dat wil zeggen 840 euro voor eten en drinken en 75 euro in de week voor schoonmaakwerkzaamheden. Ik heb leuke themaweken gepland staan. De eerste week is op zijn Hollands, de tweede week wordt parel van het oosten, de derde week rondreis door Europa en de laatste sinterklaas wie kent hem niet. Er komen vaste etenstijden en de corvee niet meer per kamer. In het overige budget is nu geen ruimte voor extra spullen maar wel ruimte voor sinterklaas, keuken inventaris en reserves opbouwen. Als manager denk ik niet aan ik of aan jij maar aan wij!

Imadiddin mag daarna op het podium gaan staan. Ik heb mijn verkiesbaar gesteld om niet heel de tijd lopen te klagen dat het beter kan maar omdat ik verbetering kan brengen. Als ik manager word ga ik crisisvoorraden beginnen op te bouwen zodat als er geen geld of verdienopdracht we toch geld hebben voor eten. Ik wil ook wat verbetering brengen in de omgangsvormen in de groep. En hoe we met elkaar omgaan, ik zie verschillende unieke mensen met verschillende disciplines en vaardigheden waar je u tegen zegt. Daar maken we wat minder gebruik van. Als we er meer gebruik van maken kunnen we het maximale eruit halen uit de verdienopdrachten maar ook van onze tijd hier. Ik wil dat we niet meer als groep zijn maar als een team. Een beter georganiseerd team kan het beter doen dan dat wij nu doen.

Als laatste mag Jeffrey. Hij houdt het kort. Ik heb met iedereen al wel gesproken begint hij. Ik denk dat jullie na twee maanden ook wel weten waar ik voor sta, hoe ik dingen aanpak. Het is altijd op 1000 procent. De afgelopen week, grappen, grollen, zogenaamd mensen omkopen, je woord geven. Laat het lekker los met zijn allen, stem gewoon op mij. Zorg met zijn allen dat we die hoge pieken en diepe dalen eruit halen en laten we op een stabiele manier groeien naar die piek toe. Laten we vanaf nu deze weg inslaan.

Dan is het tijd voor de stemming, elke deelnemer mag zijn of haar stem uitbrengen op het podium. Esther, Jeffrey en Imadiddin mogen niet stemmen. Als iedereen zijn of haar stem heeft uitgebracht is het tijd voor de uitslag. Er hebben 0 deelnemers gestemd op Esther. Op de tweede plek is Imadiddin geëindigd met 11 stemmen. Jeffrey is met 18 stemmen de winnaar en mag zich manager van deze maand noemen! Jeffrey neemt nog even het woord, het is wel een historisch moment. Dank jullie wel hiervoor. Van twee weken geleden met bijna twee benen buiten de deur naar positieve stemmen. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan, ook met jullie allemaal. Laten we vanaf nu gewoon een belachelijk mooie tijd van maken. Die historische momenten en magische momenten met zijn allen creëren. Meer kan ik op dit moment niet zeggen, we gaan lekker aan de slag! De groep klapt en Jeffrey krijgt felicitaties. Daarna laat de stem weten dat er een envelop klaarligt. Madeleine heeft alleen de sleutel van de brievenbus nog in het kantoor ligt. Uiteindelijk halen ze de envelop met de hand uit de brievenbus. In de brief staat informatie voor de manager.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

1 Reactie

anjo 4 november 2022 - 18:17

vind jammer dat de uitzending niet wat langer duurt zo kort zit je ernet in reclame het programma is te kort om je goed in te leven

Beantwoord

Laat een reactie achter