Home » Alarm in de loods: de deelnemers verdienen geld met een springkussen opdracht

Alarm in de loods: de deelnemers verdienen geld met een springkussen opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods. De deelnemers moeten naar de slaapkamer en daar enige tijd wachten voordat ze weer de loods in mogen. In de loods staat een groot springkussen. De stem vertelt daarna wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, wie zijn er sterker? Jullie of het elastiek? Jullie worden zo dadelijk vastgemaakt aan een bungee koord en moeten proberen om een blokje zover mogelijk aan het einde van de baan op het klittenband te plakken. Hoe verder jullie komen hoe meer geld jullie verdienen voor de huishoudpot. Jullie krijgen nu 60 minuten de tijd om te oefenen. De baan mag alleen op blote voeten of sokken worden betreden.

De deelnemers gaan vervolgens oefenen, per kamer gaat iedereen een keer de baan op. Na één uur zit de oefentijd erop. De scheidsrechters plakken stikkers op met getallen. Die getallen staan voor euro’s. Kenzy merkt op dat alles haalbaar is maar het moet wel plakken. Ga niet gooien als je merkt dat je valt plak hem op. Daarna legt de scheidsrechters nogmaals de regels uit aan de groep. Iedereen mag daarna één voor één het springkussen op om zoveel mogelijk euro’s bij elkaar te scoren. Iedereen doet zijn uiterste best en als iedereen geweest is heeft de groep 870 euro verdiend met deze opdracht. De groep is blij met het behaalde resultaat. De komende tijd is er weer voldoende eten en drinken. Maar wanneer gaat er een eliminatie komen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter