Home » Discussie over geld, de dag loopt verder rustig…

Discussie over geld, de dag loopt verder rustig…

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag gaat Kenzy boodschappen doen op het kantoor. Er is een redelijk bedrag verdiend dus er kunnen weer allerlei zaken besteld worden. Er ontstaat nog wel enige discussie over het kopen van snoep voor de niet rokers. En nu is het budget toereikend. Er zou nog 225 euro besteed moeten worden zoals eerder afgesproken. En dat zou voor 17 maart afgelost moeten zijn. Ook is er discussie over het plan van Jan-Willem om elke dag 5 euro per persoon per dag te besteden aan dagelijks budget. Maar wat wordt er allemaal van gekocht? Jeffrey vindt het onzin dat de vrijmibo en olie ook nog van het budget afgaat waardoor je voor weinig geld eten kunt maken. Uiteindelijk gaat de olie van de gezamenlijke pot.  Jan-Willem en Erik vinden het wel grappig. Jeffrey snapt er helemaal niks van en kan er niets mee merkt Jan-Willem op. Erik voegt eraan toe dat Gert-Jan dat ook heeft maar hij uit dat anders.

Verder geeft Bern een judoles aan een aantal medebewoners, wordt de loods schoongemaakt en een spelletje gedaan. Ook zijn er weer boodschappen geleverd. En het avondeten wordt klaargemaakt, kortom een erg rustige dag. Vanavond staat er weer een droompresentatie op het programma waar we uiteraard nog op terugkomen en de deelnemers hebben vanavond ook nog een pubquiz met als thema Disney.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.4]

Laat een reactie achter