Home » Jeffrey blijft langer dan 110 seconden onder water en stuurt Jerrold naar huis

Jeffrey blijft langer dan 110 seconden onder water en stuurt Jerrold naar huis

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey moet de eliminatieopdracht van vandaag doen, hij moet 110 seconden onder water blijven. Als hij dit haalt mag hij een andere deelnemer wegsturen. Hij kreeg één uur om te oefenen. Eunice hielp hem met ademhalingsoefeningen, Kim D houdt de tijd bij en moedigt hem aan. Ook Jasper en Isaac moedigen hem aan geven hem tips.

Dan is het uur voorbij, Jeffrey heeft er niet veel hoop in dat het hem gaat lukken. Hij neemt plaats in de waterbak en de stem neemt het woord. De klok op het spel scherm gaat van start zodra jij volledig onder water bent. Als je in de opdracht slaagt ben je verzekerd van je plek in het programma. Heel veel succes! Jeffrey neemt nog wat lucht tot zich, neemt zijn tijd en dan gaat hij onder water. Het lijkt erop dat hij het niet volhoudt maar hij gaat dieper in de bak en houdt zichzelf vast. Uiteindelijk weet hij langer dan 110 seconden onder water te blijven tot grote vreugde van voornamelijk Kim D. Hij krijgt knuffels van haar, Jasper, Isaac en de rest volgt al snel. Er klinkt een groot applaus. De stem feliciteert hem met zijn prestatie. Jij hebt de opdracht behaald, dat betekent niet alleen dat jij mag blijven maar ook iemand naar huis mag sturen! Ik hoor graag over één uur wie dat is geworden. Succes met het maken van je keuze.

Jeffrey laat aan zijn mededeelnemers weten dat hij blij is dat hij zijn strijdlust weer heeft ervaren. Die was hij naar eigen zeggen kwijt. Hij vond het een leuke opdracht. Als het uur voorbij is na een hoop speculatie neemt iedereen plaats in de loods en stapt Jeffrey het podium op. Daar neemt hij nog even de tijd voordat hij zijn beslissing bekendmaakt. Allereerst hartstikke bedankt, het was gruwelijk om het gevoel weer te krijgen om boven jezelf uit te stijgen. Het was moeilijk maar ik ben hier wel voor lange termijn. Dus ik stem in mijn ogen ook de winnaar naar huis. En dat is Jerrold. Jerrold reageert verrast, hij zegt onreal. Wow oke, is goed man. Dankjewel, maar wel treurig nieuws. Ik voelde het aankomen maar niets aan te doen. Jeffrey benadrukt dat hij niets tegen hem heeft, het is echt spel technisch. Jij bent in mijn ogen de winnaar. Het is what it is zeggen we dan zegt Jerrold. Daarna volgt er een afscheid waar enkele deelnemers emotioneel reageren zoals Mirthe en ook Martin houdt het niet droog. Jerrold gaat daarna zijn spullen pakken, hij heeft nog even de tijd voor hij een jaar van je leven moet verlaten. Uiteraard komen we daar nog op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter