Home » Moraima haalt de eliminatie niet en moet vertrekken

Moraima haalt de eliminatie niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wendy en Moraima moeten een eliminatieopdracht doen. Het is een opdracht met balans. Ze moeten plaatsnemen op de houten stellage. Je moet met je voeten buiten het rode gebied gaan staan. En je mag met je handen alleen de uiteinden van de touwen vasthouden. En deze mogen het lichaam niet raken. Door in evenwicht te blijven zorg je dat de vaas niet valt. Diegene waarbij de vaas als eerste valt moet een jaar van je leven verlaten. Na 5 minuten oefenen is het tijd om te starten met de eliminatieopdracht. Wie moet vandaag een jaar van je leven verlaten?

Moraima en Wendy moeten eerst in balans gaan staan. Moraima heeft veel moeite om in balans te komen. Wendy stond al klaar maar besluit even af te stappen. Uiteindelijk helpt de scheidsrechter Moraima even. Als ze in balans staan gaan de glazen op de stellage en het duurt enkele seconden voordat de fles van Moraima haar stellage valt. Jeej zegt Wendy blij. Moraima krijgt knuffels en vooral Rupert wordt emotioneel, ook anderen hebben het er moeilijk mee. Het maakt niet uit benadrukt ze. Isaac geeft haar ook een knuffel en zegt je wist dat die dag zou komen. Wendy wenst haar veel plezier thuis. Moraima gaat naar de slaapkamer.  We gaan niet huilen zegt Moraima tegen Rupert die emotioneel is. Ik ga naar huis naar mijn kinderen. Maak je niet druk benadrukt ze, er is een tijd van komen en een tijd van gaan benadrukt ze. Er zijn ergere dingen in de wereld. Moraima begint met inpakken, ze heeft 1 uur de tijd om een jaar van je leven te verlaten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]

Laat een reactie achter