Home » Eunice scheert haar hoofd kaal en Mirthe is niet verliefd op Kenzy

Eunice scheert haar hoofd kaal en Mirthe is niet verliefd op Kenzy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy en Mirthe groeien steeds meer naar elkaar toe. De twee kussen en knuffelen regelmatig, ook liggen ze zo nu en dan bij elkaar in bed. Vanmiddag hebben ze romantisch een Valentijns picknick gedaan. De band tussen de twee roept vragen op. Sasha besluit er eens naar te vragen. Mirthe legt uit dat ze snel bevriend is met iemand. Ik knuffel snel en dat heb ik ook nodig. Maar ik heb niet heel snel verliefdheid. Sasha merkt op dat ze met Kenzy wel wat verder gaat. Ja klopt antwoordt Mirthe. Het is niet verliefd. Het is meer karakter. Ik hou wel echt  van mannen qua uiterlijk. Maar blijkbaar vind ik innerlijk ook belangrijker. En dat mij dat meer doet.

Later zien we Eunice met Mirthe, Erik en Moraima in de kamer. Eunice gaat haar haar eraf scheren en deze afstaan aan een instantie die pruiken van haren maakt. Ze heeft dit al eens eerder gedaan. Ze proosten nog even met ranja voordat ze aan de gang gaan. Het schort gaat aan en Mirthe gaat knippen. Moraima maakt plukjes en Erik verpakt deze. Uiteindelijk ziet Eunice kaal ze denkt dat het over 3 jaar weer net zo is aangegroeid als dat het was. Mirthe knipt alles nog even na met de tondeuse. Daarna ruimt ze het allemaal op en gaat lekker onder de douche. De rest van de groep vindt het een stoere actie van haar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

1 Reactie

Cisca 15 februari 2023 - 11:19

Dit vind ik nu een goede actie. En het staat Eunice ook nog goed. Beter dan een dag niet eten. Maar dat vind ik.

Beantwoord

Laat een reactie achter