Home » Zoë krijgt een mysterieuze brief van haar Valentijn

Zoë krijgt een mysterieuze brief van haar Valentijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gelukkig gaat het er na de ruzie tussen Isaac en Martin gezelliger aan toe in de loods. Vandaag is het ook Valentijnsdag in een jaar van je leven. En daar wordt bij stilbestaan, zo hebben Kenzy en Mirthe een gezellige picknick buiten. Mirthe heeft een hartje gemaakt voor Kenzy en geeft het haar. Kenzy is super blij met het gebaar en picknicken gezellig verder. Ook Imadiddin en Rupert denken aan Valentijnsdag, Imadiddin heeft een cadeautje voor hem geknutseld.

Later zien we Isaac bij de brievenbus, hij stopt er iets in en gaat vervolgens naar Kenzy. Kan je zo iets voor mij doen? Ik moet je hierbij betrekken begint Isaac. Jij weet toch wat ik besteld heb? Ik heb in de brievenbus een brief voor Zoë. Dus die moet jij uit de brievenbus halen en aan haar geven. Ze komt zo weer naar buiten. Is goed antwoordt Kenzy, leuk. Niet lang daarna doet Kenzy wat haar gevraagd is. Ze laat weten dat er een brief voor Zoë is. Zoe pakt de brief aan en begint te lezen. Ze zegt dat het van Ruben is. Nee dit is echt weer een k*t grap. Wanda mag kijken en leest het voor: “Lieve Zoë, hier heb je heel lang op gewacht een briefje van je Valentijn. Stap voor stap komen we er wel. Ik beloof je nooit te gaan zeuren. Ik ga je warm houden en pas me altijd aan. En laat je voorlopig niet meer gaan. Ik hou je met beide benen op de grond. Je kan niet zonder mij, je wordt er elke dag blij van. Je zal nooit naast je schoenen staan, elke dag zal je over wolken gaan. Oude liefde is verleden tijd met mij krijg je echt geen spijt. Ze zeggen wel eens praatjes vullen geen gaatjes maar ik wel. Je zal snel ontdekken wie ik ben. Liefs je Valentijn”.

Zoë gaat brengt daarna de brief naar binnen, daar zegt Babette het is wel leuk toch? Ja enig antwoordt Zoë, ik kan niet wachten. Wat denk je dan vraagt Babette. Dat het gewoon een grap is antwoordt Zoë. Het is volgens mij Marciano zijn luchtje op het papier. Dus het is van die jongens gewoon. Het is gewoon een grap.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter