Home » Isaac gaat los tegenover Martin en noemt hem klein kind en een b*tch

Isaac gaat los tegenover Martin en noemt hem klein kind en een b*tch

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de 24 uur durende verdienopdracht voorbij is doen de deelnemers het rustig aan. Martin wil graag een potlood lenen van Isaac alleen dat loopt uit op een korte ruzie tussen de twee.

Martin vraagt aan Isaac of hij zijn potlood mag. Vraag Moraima haar potlood die heb ik aan haar uitgeleend. Je hebt 2 potloden bro antwoordt Martin. Daarom zeg ik vraag aan Moraima roept Isaac. Moet ik allebei uitgeven? Daarom vraag ik vraag Moraima! Martin gaat er tegenin en Isaac roept wat begrijp je niet?! Martin probeert uit te leggen dat hij het niet nodig heeft maar Marciano. Wat gaat hij er dan mee doen vraagt Isaac gepikeerd. F*cking klein kind! Die man is gewoon een bitch man. Ik heb twee potloden en die ene is reserve dat heb ik hem al 2 of 3 keer gezegd. En hij gaat maar door. Wat begrijp je dan niet?! F*cking klein kind joh. Deze man jongen! Martin loopt ondertussen weg, hij is gepikeerd man zegt hij. Marciano zegt toch pak die van Moraima, dan pak je die toch? F*ck dit man zucht Martin en volgens Marciano is het niet zo moeilijk. Martin gaat vervolgens naar Moraima om het potlood te halen. Opgelost toch merkt Marciano op. Daarna gaan Marciano en Martin buiten aan de knutsel. De mannen maken een bankje.Enige tijd later lijkt het erop dat de ruzie weer voorbij is, Isaac helpt de mannen mee met hun werkzaamheden. Uiteindelijk hebben ze een mooi bankje gebouwd en genieten van het zonnetje…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

1 Reactie

Karin 14 februari 2023 - 15:48

En niemand die Isaac durft tegen te spreken. Van mij mag hij naar zijn kinderen. Schandalig dat hij ze zo lang niet wil zien
En het is gewoon een irritante vent.

Beantwoord

Laat een reactie achter