Home » De 24 uur opdracht met het ijsblok zit erop!

De 24 uur opdracht met het ijsblok zit erop!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een 24 uur durende opdracht, het ontdooien van een groot ijsblok met daarin geld. De deelnemers hebben in verschillende shifts de nacht doorgebracht en zich flink ingezet om zoveel mogelijk geld voor de huishoudpot. Inmiddels zit de opdracht erop! De scheidsrechter maakt het geldkistje open en deelt mede dat het tijd is om geld te tellen. De scheidsrechter deponeert het geld in een telmachine. De deelnemers wachten in spanning af tot al het kleingeld geteld is. Uiteindelijk hebben ze 237,80  euro verdiend.

De stem laat nogmaals weten welk bedrag ze hebben verdiend.  En de groep klapt voor hun prestatie. De deelnemers hopen  nog dat het geld verdubbeld wordt maar dat is helaas niet het geval. Er wordt wisselend gereageerd, ze hebben zich 24 uur ingezet en een relatief laag bedrag verdiend. Moraima vindt het treurig en Wanda zegt hier zijn we dan 24 uur voor bezig geweest. Kenzy deelt mede dat de weekbespreking verplaatst is naar morgenochtend. De deelnemers zijn moe en Kenzy gaat vragen of ze wel mogen liggen. Wat er met het geld gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk maar waarschijnlijk wordt er een deel eten besteld en voor 38 euro drank besteld. Dan hebben we tot en met donderdag eten merkt Kenzy op. De deelnemers gaan vervolgens opruimen en het zal waarschijnlijk een rustige dag worden omdat iedereen moe is. Of gaat er vandaag nog iets spectaculairs gebeuren in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

2 Reacties

Cisca 14 februari 2023 - 11:50

38 € aan drank terwijl ze amper te eten hebben. Zo is het krap aan met het eten maar ja drank is natuurlijk belangrijker (volgens sommige bewoners) en een potje kruiden kan er niet af want daar is geen geld vor. Belachelijk !!!!!

Beantwoord
Franke 15 februari 2023 - 20:44

Vreemd dat ze zoveel geld aan drank willen besteden, dát zou er bij mij niet ingaan … En als ze gedronken hebben kunnen ze er bijna vergif op innemen dat er een gele kaart volgt … Drank maakt meer kapot … vul de rest zelf maar in.

Beantwoord

Laat een reactie achter