Home » De deelnemers krijgen 24 uur de tijd om een groot ijsblok te smelten

De deelnemers krijgen 24 uur de tijd om een groot ijsblok te smelten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in een jaar van je leven, de deelnemers gaan richting de slaapkamers en wachten af op wat komen gaat. Als ze de loods weer in mogen zien de deelnemers een groot ijsblok staan. De stem neemt het woord en verteld wat de bedoeling is…

Beste deelnemers, het wordt een ijskoude dag! Jullie moeten zoveel mogelijk geld uit dit ijsblok zien te ontdooien. Hiervoor krijgen jullie 24 uur de tijd. Alle munten die jullie los weten te maken is het bedrag wat jullie verdienen voor de huishoudpot. Er mogen slechts 5 deelnemers tegelijkertijd met het ijsblok bezig zijn. Het ijsblok mag niet verplaatst worden. Het ijs mag alleen met je lichaam of met kleding die je aan hebt ontdooit worden. Je mag hier dus verder geen hulpmiddelen bij gebruiken. Ook geen losse kleding. En je mag niet met het ijsblok gooien. Al het ontdooide geld stoppen jullie in de daarvoor bestemde spaarpot. En zal na 24 uur geteld worden. De tijd start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

Kenzy stapt naar voren, het is een lange opdracht. Ik stel voor om een schema te gebruiken. Heeft iemand een idee wat een mooie tijd is om te wisselen. De groep denkt dat ze dat eerst moeten ervaren wat handig is. De scheidsrechter maakt duidelijk dat de openhaard niet aangemaakt mag worden. Eunice, Janet, Isaac, Wendy en Mirthe gaan als eerste. Er wordt van alles geprobeerd, wrijven, met de tong smelten en wrijven met schoenen. Erik besluit het anders aan te pakken, hij gaat zich warm maken op de sport fiets. Daarna gaat hij met zijn lichaam over het ijs. Volgens hem werkt dat het beste. Uiteindelijk gaan de meeste bewoners wrijven. Kim D wil de omgeving warmer maken en een sport circuit op te zetten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

2 Reacties

Ikke 13 februari 2023 - 15:33

Nou kom er maar in !!! Bericht voor de manager !!!!

Zoë en kim hebbennde opdracht verkloot !!!!

Totaal niet geloofwaardig meer als dit niet gebeurd nu !!!!

Hou jezelf aan je eigen regels jaar van je leven kamer 5 !!!

Beantwoord
Rina 15 februari 2023 - 17:19

Heel
Goede.morgen
Er
Zelf.weluit

Beantwoord

Laat een reactie achter