Home » Moraima geeft een droompresentatie aan de groep

Moraima geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer in een jaar van je leven moet zo’n presentatie geven. Dit keer was het de beurt aan Moraima. Ze vertelt over haar doelen en toekomstplannen.

Ik heb niet zo’n lang verhaal, jullie kennen mij al begint Moraima. Ik ben 61 jaar en kom uit curaçao. Ik heb 2 zussen en 2 broers. Mijn vader is heel jong overleden, mijn moeder heeft voor ons gezorgd. Ik ben naar de basisschool, huishoudschool gegaan. Daarna heb ik 2 jaar havo gedaan maar daar ben ik mee gestopt. Toen ben ik gaan werken in een kledingzaak en ook bij mensen thuis. Ik heb ook gewerkt in een café, daar heb ik mijn lieve man leren kennen. Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen. Ik heb 7 kleinkinderen. Toen ik mijn man leerde kennen zijn we na 3 maanden getrouwd. Mijn man is toen naar Nederland gegaan en een huis gekocht, toen zijn we daar gaan wonen. Na 20 jaar zijn we gaan scheiden. Maar we zijn nog steeds goed met elkaar. Hoe ben ik hier gekomen? Ik was met mijn dochter in Almere, we zaten op de bank. En er kwam een reclame voorbij op de iPad. Ey! 1 miljoen! Toen ging ik het nog een keer kijken. Maar het was voor 1 jaar. Ik zei ik ga het doen. Twee weken voorbij en toen kreeg ik een telefoontje. Toen mocht ik komen en daarna ging ik naar mijn dochter. En toen ging de telefoon meer. Ze vroegen hoe graag ik mee wilde doen aan een jaar van je leven. Ik zei heel graag! En toen hoorde ik dat ik een van de kandidaten werd.

Moraima vertelt daarna over haar doelen, ik wil afvallen. En ik wil visagie oppakken. Maar ook wil ik graag schilderen. En wat ga ik met het geld doen? Ten eerste mijn moeder is 85 jaar. Ze heeft haar leven voor ons gezorgd en in curaçao laten we je ouders niet naar een bejaardenhuis gaan. Mijn moeder staat wel op het punt om erheen te gaan, ik wil daar een stokje voor steken. Om mijn moeder thuis te houden. Ze heeft geen traplift maar een tillift nodig. En ik wil het voor mijn kinderen en kleinkinderen spenderen. Maar ook een beetje in mijn stichting. Feest vieren op curaçao. Dat was mijn droompresentatie, heel makkelijk heel simpel. De groep klapt en de droompresentatie van Moraima zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.4]

4 Reacties

Ikke 17 februari 2023 - 13:18

Wat een lol heerlijk om te zien 🤐 elletje gekkies

Maak de filter schoon ennebhij staat in de bodum vol met water met die te natte was ook van t ijsblok
Ze overladen m 8 kilo magbr in in deze en dan gooeien ze m vol met zijknatte badlakens😂😂😂😂😂🥺🤪🤐zoek de fout bij de jonge dames

Beantwoord
Ikke 17 februari 2023 - 13:28

Ja uh hallo 😂😂😂😂😂druppel afwasmiddel onder de rubberen dopjes en je schuift t wasmachine waar je maar wil op zn plek 😂😂😂😂❤️jezus dat dat niemand weet????onbegrijpelijk😀🤪😂😀🤪😂

Beantwoord
Ikke 17 februari 2023 - 13:57

En martin veroorzaakt samen met imanidien gele kaart tijdens de kindervdisney kwis op de bank met boeken wat niet mag er mag maar 1 persoon lezen

Beantwoord
Larsxs 17 februari 2023 - 16:10

Leverd minimale bijdrage in de groep.
Verdien opdrachten kan ze ook vaker niet als wel.
Volgens mij nog geen kilo afgevallen.
Maar wel graag dure feestjes willen geven van de prijzenpot.
Dat deze vrouw nog in het programma zit is een wonder.
Het was niks , is niks en zal ook nooit iets worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter