Home » Jerrold verlaat defnitief een jaar van je leven

Jerrold verlaat defnitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey heeft de eliminatie opdracht gehaald en Jerrold naar huis gestuurd. Jerrold heeft zijn koffers ingepakt met behulp van de deelnemers waar hij een klik mee had. Tijdens het inpakken blikt hij terug op zijn tijd in een jaar van je leven. Hij is dankbaar voor de tijd in de loods en heeft van iedereen genoten. Ook eet hij nog wat eten op die hij zelf besteld heeft. Hij deelt dit met andere deelnemers die op de kamer zijn. Martin barst regelmatig in huilen uit, hij is het er echt niet mee eens met wat er gebeurd is.

Dan laat de stem weten dat het tijd is om te vertrekken. Jerrold neemt nog even het woord en spreekt de groep toe. Ik heb van jullie genoten, ik heb hier heel veel mogen leren. Heel veel mogen meemaken. Het was kort maar krachtig en ik had het nog graag langer willen voortzetten. Maar ik ben zoveel dingen te weten gekomen over hoe ik in het leven sta. Nog meer de kleine dingen gaan waarderen. Nog meer mogen genieten van de dingen, de mensen om mij heen. Iedereen is zo verschillend hier maar toch sluit iedereen op elkaar aan. We zitten hier 48 dagen met elkaar en kijk hoe mooi we dat doen met elkaar. Er zijn hier en daar wat kleine ruzies maar we zijn zo gegroeid als je kijkt naar dag 1 naar nu. Ik kan jullie allemaal echt waarderen. Ik heb zoveel liefde van jullie gekregen. Ik heb het gevoel gehad dat ik bij iedereen kon aansluiten. Bij iedereen kon ik zitten en mijzelf zijn en meepraten waarover ik mee wilde praten. Dat was echt fijn, ik heb er echt van genoten. Ik heb mij heel geliefd gevoeld, mij heel warm gevoeld bij jullie. Ik heb zoveel hoogtepunten en weinig dieptepunten mogen meemaken. Ik heb hier ook een traantje mogen laten, dat hoort erbij. Als ik kon wou ik proosten op jullie allemaal. Ik ga jullie allemaal volgen, jullie checken, keep strong! De groep klapt, Jerrold geeft nog wat laatste knuffels en loopt daarna richting de poort. Hij zwaait nog een keer en zegt see you on the other side! Daarna stapt Jerrold de poort uit, zijn avontuur in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

5 Reacties

Nick 17 oktober 2022 - 15:16

Prima keus van Jeff!
Vind alleen de audio van de livestream wel bloed irritant, sommige deelnemers zijn amper te horen of dragen zelfs niet eens hun zender. Vooral Kim en Marciano hebben hier een handje van. Kim wordt zelfs regelmatig boos als ze wordt omgeroepen om haar zender om te doen. Lijkt erop alsof ze zich bewust afzonder en onttrekken aan de cameras en audio. Daarnaast zitten de zenders regelmatig verkeerd waardoor deelnemers slecht of nauwelijks te horen zijn en daar word erg slecht op ingegrepen door de regie. Ook word er soms slecht geschakeld door de regie en zijn er enorme volume verschillen. Erg irritant vind ik dit.

Beantwoord
Yvonne 17 oktober 2022 - 19:17

Klopt zeer irritant, dat gesmoes, en het zeeer slechte geluid, niet te verstaan, ik vind het geen goeie keus had liever 1 van de genomineerde zien gaan, dus aub betere microfoons, geen gesmoes

Beantwoord
nadia 20 oktober 2022 - 10:05

Jeff is de volgende!!!!!

Beantwoord
John Bakvis 21 oktober 2022 - 12:23

Zoé, had toch moeten gaan. Zit niks bij,alleen maar klagen en huilen. En nogeens geen cent binnen hebt gehaald. Wat moet je daar mee. Die Berend is ook zo’n vieze. Alleen maar een grote mond. Maar doet zelf helemaal niets. Ja afvallen.?.

Beantwoord
Harold 24 april 2023 - 19:25

Vind dat de directie het roken had moeteñ verbieden

Beantwoord

Laat een reactie achter