Home » Zoë en Sasha zoenen na een gezellige vrijmibo

Zoë en Sasha zoenen na een gezellige vrijmibo

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de vrijmibo in een jaar van je leven. Want ook manager Marciano wil dit elke vrijdag doen. Ze proosten met zijn allen op zijn eerste vrijmibo en Marciano benadrukt dat er morgen (vandaag dus) om 12:00 uur een grote schoonmaak in de loods is. Daarna gaat de muziek aan, genieten de deelnemers van drankjes en wat lekkers.

Er wordt gedanst en het gaat er gezellig aan toe. De drankjes zijn maar beperkt en Zoë zit dat niet lekker. Ze zegt tegen Sasha dat ze het even moet atten en dat ze het dan wel vult in de slaapkamer. Rupert ziet het en gaat in de slaapkamer kijken. Ze zegt dat hij ook moet komen. Zoë pakt daarna drank uit de kast dit is nog over van Berend die een jaar van je leven moest verlaten. Ik ga nooit op jou stemmen zegt Rupert. Maar jij dan ook niet op mij grapt hij. Dat doe ik niet antwoordt Zoë en ze benadrukt dat ze naar buiten moeten lopen zodat niet iedereen het ziet. Daarna gaan ze de loods weer in alsof er niet aan de hand is. Uiteindelijk is alles op en dat zint Zoë niet. We moeten aan Jeffrey vragen, maar ook hij heeft niet meer. Uiteindelijk zit de muziek tijd erop en wordt de loods weer netjes opgeruimd. Zoë heeft duidelijk flink wat drankjes op en is aangeschoten. Zo zegt ze tegen Wanda dat ze met haar wil slapen. Wanda lacht, liefie dat wil je niet. Je wilt gewoon slapen. Dat wil ik niet zegt Zoë, ik wil met Isaac maar hij is te bang.

Nog wat later op de avond hebben Zoë en Sasha het heel gezellig. De twee zijn in het washok en zoenen… Sasha lacht als ze klaar zijn. Problems voegt ze eraan toe. Ja vraagt Zoë? Nee gaat Sasha verder hij weet het. Werd hij boos vraagt Zoë door. Nee zegt Sasha en vertelt later aan Bern wat er gebeurt is. Hij lijkt het totaal niet erg te vinden… Inmiddels is een nieuwe dag begonnen. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter