Home » Jeffrey moet een eliminatieopdracht spelen en 110 seconden zijn adem inhouden

Jeffrey moet een eliminatieopdracht spelen en 110 seconden zijn adem inhouden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods! De deelnemers gaan snel naar de slaapkamer en wachten daar af wat er komen gaat. Ze moeten lang wachten en als ze de loods binnen komen zien ze een grote waterbak staan. De stem vertelt wat de bedoeling is…

Beste deelnemers begint de stem. Haal nog maar even diep adem. Want één van de deelnemers zal vandaag een jaar van je leven verlaten. Jullie gaan zo dadelijk een eliminatieopdracht spelen. De deelnemer die geselecteerd wordt om deze opdracht te spelen, moet met zijn lichaam en hoofd onder water deze opdracht uitvoeren. Als je daarin slaagt ben je verzekerd van je plek in het programma en moet je iemand anders naar huis sturen. Welke deelnemer kan 110 seconden lang zijn adem inhouden? Over één uur moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moet  voeren. De geselecteerde deelnemer kan vervolgens nog één uur oefenen.

De deelnemers gaan vervolgens met elkaar in gesprek. Wie moet er gekozen worden? Een grote deel van de groep wil voor Jeffrey gaan. Welke deelnemer gaat dit nooit volhouden? Jeffrey heeft dan weer het plan om Djedi weg te spelen. Er lijken twee kampen te ontstaan, Jeffrey of Djedi. Er zijn een hoop gesprekken over wat nou de beste keuze is. Als het uur voorbij is is het tijd voor de stemming. Als iedereen zijn of haar stem heeft uitgebracht is het tijd voor de uitslag. Op de derde plaats is Kenzy geëindigd met 3 stemmen, op de tweede plek Djedi met 8 stemmen en op de eerste plek is Jeffrey geëindigd met 13 stemmen. Beste Jeffrey zegt de stem dan, jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Jij krijgt één uur de tijd om te oefenen.Er ligt een zwembril en een waterdichte stopwatch zodat je zelf kan inschatten hoe lang jij je adem in kunt houden. Je kunt gaan oefenen in de watertank zodra je de zoemer hoort. Jeffrey laat dan weten dat hij het al zag. Zijn mededeelnemers wensen hem veel succes. Isaac, Jasper en Kim D besluiten hem te helpen. Jeffrey stuurt iedereen weg uit de loods zodat hij ongestoord kan oefenen. Weet hij de opdracht te behalen? Uiteraard komen we er snel op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Nick 17 oktober 2022 - 12:00

Zo blij dat Jeff gewonnen heeft. Ook supermooi om te zien dat die andere groep nu helemaal in de stress is. Hoop dat ‘ie Wanda of Kim/Marciano eruit gooit!

Beantwoord

Laat een reactie achter