Home » Erik wint een vrijstelling voor de eerstvolgende eliminatie

Erik wint een vrijstelling voor de eerstvolgende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Als iedereen de loods weer in mag staan er verschillende voorwerpen in de loods. De stem neemt vervolgens het woord.

Beste deelnemers, na deze opdracht is weer een deelnemer veilig bij de eerst volgende eliminatieopdracht. Want jullie gaan een individuele verdienopdracht spelen. Mocht de huidige manager winnen dan is deze vrijstelling geldig voor de eerstvolgende eliminatie na de huidige managersperiode. Ook dit keer komt het aan op jullie inschattingsvermogen. Voor jullie staat een ijsblok van 25 bij 25 bij 50 centimeter. Een baal stro, 2 zakken haardhout, lucifers, vuurschaal en een föhn. Wat is het totale gewicht van al deze voorwerpen bij elkaar opgeteld? Jullie krijgen allemaal een clipbord en moeten binnen 15 minuten inschatten wat het gewicht is. Het door jouw berekende totaal telt als jouw antwoord. Jullie mogen de producten optillen. Jullie tijd gaat in zodra de zoemer gaat.

De deelnemers gaan vervolgens op de stippen staan en de scheidsrechter verteld nogmaals de regels. De voorwerpen mogen opgepakt worden maar geen attributen gebruikt worden om te wegen. De deelnemers gaan vervolgens aan de slag. Ze bekijken de voorwerpen en Zoë krijgt ondertussen uitleg hoe ze kilo’s naar gram moet opschrijven. Na 15 minuten zit de tijd erop en moet iedereen één voor één zijn of haar antwoord laten zien. Daarna is er op het scherm te zien hoeveel de voorwerpen wegen. En natuurlijk de winnaar, er ging iets fout want Jasper werd uitgeroepen tot winnaar. Maar de stem laat dan weten dat Erik de winnaar is. Hij had 49.365 gram doorgegeven. Erik wint dus vrijstelling voor de eerstvolgende eliminatie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Laat een reactie achter