Home » Jasper en Wendy hebben het gezellig in bed en Eunice en Jan-Willem bespreken hun intieme moment

Jasper en Wendy hebben het gezellig in bed en Eunice en Jan-Willem bespreken hun intieme moment

Afgelopen avond hadden Eunice en Jan-Willem het heel erg gezellig op kamer 4. Het ging er nogal intiem aan toe. Maar blijkbaar is er nog meer gebeurt.

Jasper en Wendy hadden het namelijk heel gezellig. De twee zouden met elkaar in bed beland zijn. Zoë heeft dit ontdekt en verteld het tegen Babette in de kamer. Liggen Jasper en Wendy nou samen? Oh jeej antwoordt Babette. Zeg maar iets van mag ik een energie pil of zo zegt Zoë als Babette mededeelt dat ze gaat kijken. Babette loopt vervolgens de slaapkamer in. Kijkt even en loopt daarna lachend weer weg. Ook Imaddidin gaat naar de slaapkamer om wat te pakken. Hij komt met een koptelefoon terug, lacht wat en zegt verder niets. Ook Moraima gaat in de deuropening staan. Kijkt daar enige tijd en praat Spaans met Rupert over wat ze gezien heeft. De twee hadden het in ieder geval gezellig, al is het buiten beeld geweest.

Jan-Willem en Eunice hebben het op de bank ook over hun intieme moment. Eunice vond het super leuk daar boven. Even lekker uit je dak gaan antwoordt Jan-Willem. Genieten van het moment benadrukt hij. Het gebeurt gewoon, je kunt 2 dingen doen. Je kunt er positief naar kijken of negatief. Het is leuk en mooi als je er positief naar kijkt. Heel veel mensen wat als er volgende week gebeurt. Zover moet je niet denken, je leeft nu en niet morgen of over 2 weken. Dus geniet!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

1 Reactie

Aggie Wijnands 6 mei 2023 - 19:45

Laat mensen doen wat ze willen. Als niet iedreen zich ermee bemoeit is het leven een stuk gezelliger. Wat een kletskousen lijkt meer een kleuterschool ipv volwassen mensen bij elkaar

Beantwoord

Laat een reactie achter