Home » Marciano heeft de gedachte om een jaar van je leven te verlaten

Marciano heeft de gedachte om een jaar van je leven te verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is weer aangebroken in een jaar van je leven. Marciano is na de lange ruzie met Kim vroeg wakker. Met Martin praat hij in de loods over zijn gedachten. Een gedachte om mogelijk een jaar van je leven te verlaten.

Het moet ook een leuke tijd zijn zegt Marciano, alcohol en sigaretten. Als je een leuke tijd hebt ga je leuke dingen doen die je niet zou kunnen doen. Dan begint hij over Kim, ze is echt wel een goede meid hoor. Dus je wilt gaan voor haar vraagt Martin. Marciano geeft niet direct antwoord en volgens Martin kan hij op een briefje geven dat dat niet gaat werken. Je weet hoe ze is, die gaat er ook uit. Dat moet ze niet doen antwoordt Marciano. Martin weet zeker dat dat wel gaat gebeuren. Volgens Marciano is ze verkeerd geweest in de communicatie. Daar zou ze juist aan onderdoor gaan merkt Martin op. Zie ik het dan verkeerd vraagt Marciano zich af. Ik heb het niet over het weggaan he. Martin denkt dat Marciano een perfectionist is, je vrouwtje hoeft dat niet te zijn. Dat klopt geeft Marciano toe en Martin denkt dat hij ook met haar kan praten. En een middenweg erin vinden. Dan zie je wat er gebeurd antwoordt Marciano en Martin zegt dat dat niet gecommuniceerd is. Ik ga eerst even achter praten, ik calculeer echt mijn stappen wel. Iedereen wil alles goed hebben om zich heen, dat verwacht ik niet van haar. Maar ik liep er gisteren persoonlijk tegenaan. Ik kon een scene maken en ik hou gewoon mijn mond. Ik negeer haar niet. Nu zit ze met een vraagteken of ze het goed bij mij kan doen.

Dan geef ik haar nu de ruimte voor zelfontwikkeling gaat Marciano verder. Door weg te gaan help je haar niet antwoordt Martin. Marciano denkt dat ze dan wel de ruimte krijgt. Martin benadrukt dat de intentie goed is maar het echt niet gaat werken. Het gaat sowieso niet werken aldus Marciano. Zij kan niet weggaan vanwege mij, ik ben gentle geweest. Ik heb het minder nodig dan haar. Je bent met een rede door de poort gekomen benadrukt Martin. Marciano laat weten dat hij daar nu even niet naar kijkt. Ik was nieuwsgierig naar het experiment, een toffe ervaring en om te kijken hoe ik zou functioneren binnen een groep. Ik zou niet voor de liefde komen, dat is anders gelopen. Maar ik denk dat ik het wel heb gezien. Martin denkt dat nog niet. Ik denk dat je er nog meer uit kan halen zegt Martin, ook van dit moment. Je gaat weg voor een ander. Ja antwoordt Marciano, dat is het laatste wat ik kan doen. Dingen gaan zoals ze gaan. Elkaar ontlopen of een break wordt ze niet vrolijker van, alle mensen die zich bemoeien. Martin denkt dat hij nog veel te doen heeft zoals manager worden. En Marciano denkt dat dat de kleine dingen zijn. Maar wat hij daadwerkelijk gaat doen is nog even de vraag… Marciano en Kim zitten inmiddels weer samen te kaarten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Jan Bakker 7 december 2022 - 13:58

Zal tijd worden dat dat irritante mannetje naar huis gaat met z’n slakkegangetje, als hij nou meteen martin meeneemt ruimt ook lekker op.

Beantwoord
Evelien 14 februari 2023 - 18:30

Marin..bah..irritant lelijk mannetje..zielig doen steeds door zijn eigen domme acties..en mexx net zo dom..pupper..ijan willem it heke dag op zijn kont..ach..eind van he jaar is toch de pot leeg😅😅😅leuk leedvermaak..dit programma

Beantwoord

Laat een reactie achter