Home » Kim heeft ruzie met Marciano, hij negeert haar en moet altijd opletten met wat ze doet

Kim heeft ruzie met Marciano, hij negeert haar en moet altijd opletten met wat ze doet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Zoë enige tijd boos en verdrietig door een opmerking van Wanda. Dit was tijdens het afscheidsdiner van Jeffrey. Maar er is nog meer gebeurd, zo was Kim boos op Marciano. Een ruzie tussen de twee die vrijwel heel de avond duurde.

Kim vertelt aan Wanda in de wc wat er gebeurd is. Zo heeft Marciano haar genegeerd, deed kortaf. En nu tijdens het avondeten heeft hij mij ook geen blik gegeven. Wanda vond dat op haar beurt ook al raar. Hij is ook heel erg nors voegt ze eraan toe. Maar hij zit wel met anderen te lullen gaat Kim verder, ik ben f*cking woest. Het is elke keer ik mag iets niet en hij doet het. Ik had een gesprek in “vijf” (regie) en hun was het ook opgevallen dat ik me minder mee laat spelen in negatieve dingen en nu voel ik me zo f*cking k*t. Wanda vindt het zo gaaf dat mensen dat zien aan haar, Kim begint te huilen. Dit gevoel heb ik bij mijn ex ook gehad, ik trek het negatieve altijd zo aan. Dan denk ik heb ik weer wat fout gedaan? Volgens Wanda is ze juist hartstikke goed bezig. Ik wil hier gewoon geen f*cking liefde hier snikt Kim, ik ben er klaar mee. Elke keer weer die k*t gevoelens die boven komen. Volgens Wanda komt het omdat ze zo gek is op hem. Het is nu gemeen omdat hij niet kan vertellen wat er is en jij kunt er niks mee. Kim gaat uiteindelijk weer aan tafel zitten in de loods, probeert wat te eten en verdwijnt later naar de slaapkamer. Daar vertelt ze snel aan Martin wat er aan de hand is. Het moment dat hij terug kwam van de fysio heeft hij mij geen moment aangekeken. Martin vroeg hem ook al wat er was maar hij zei niks. Elke keer als ik iets doe krijg ik commentaar van die vent, ik moet alles aanpassen. Ik word er schijtziek van, ik hou van gelijkwaardigheid en dat is nu niet zo. Ik heb het idee dat ik iets fout doe en dan voel ik me altijd super k*t. Ik ben bang om iets fout te doen, hij weet dat ook. Als ik hem een keer niet aankijk komt hij naar me toe waarom ik hem niet aangekeken heb.

Marciano gaat uiteindelijk naar boven om te praten. Het is een heel lang gesprek. Volgens Marciano heeft Kim altijd iets te zeggen als er iets niet goed gaat, daar ben ik klaar mee. Ook heeft ze verschillende opmerkingen gemaakt. Ga je niet anders gedragen naar mij. Je bent dan niet te harden op dat moment. Kim was dan weer geïrriteerd door opmerkingen van Marciano die hij maakte tijdens het sporten. Ik probeerde contact te maken, ik probeerde naar je te lachen en van jou komt er geen lach meer vanaf. Ik heb alleen niet met je gesproken. Het moet gewoon stoppen die mood swings. Ik ben er voor jou en wil je graag helpen. Zo zie je dat we over hetzelfde struikelen. Ik moet zo opletten met alles wat ik aan het doen ben zegt Kim dan. Ze wordt ook emotioneel en zegt dan huilend dat ze het idee heeft dat het nooit goed is en goed genoeg voor hem zou kunnen zijn. Volgens Marciano maakt ze dat er zelf van. Je doet het juist hartstikke goed. Dit gaat zeker nog een keer gebeuren aldus Kim, je interpreteert mij verkeerd. Ik let constant op met wat ik zeg en doe. Maar we moeten een weg zien te vinden in negatieve en positieve dingen. Dat is kennelijk niet genoeg, ik heb er geen zin meer in. Je doet het juist goed herhaald Marciano nog een keer. Ik haal hier mijn les uit. Ik heb mijn mond gehouden en volgens Kim had hij er gewoon over moeten praten. Ik begrijp de situatie nu en ik vind het heel vervelend dat je zo verdrietig bent. Na meer dan een uur praten over de situatie gaat Marciano weer weg. Wanda gaat dan weer naar Kim en vraagt of hij vertelt heeft wat er nu mis is. Ja zegt Kim en begint te huilen. Ze probeert het nog eens uit te leggen en gaat dan naar de badkamer om haar tanden te poetsen. In de badkamer praat ze verder. Het was vooral de onderlinge communicatie en hoe opmerkingen geïnterpreteerd zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter